Şimdi Ara

Linux öğretecek birini arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda yazdığı gibi 1 senedir aklımda öğrenmek istiyorum...burada(alanya) öğretebilecek ve vakti olan bir kişi bulamadım bütün bilgisayarcıları aradmışdım...
    ps3 için linux haberini ve xgl 3d masa üstünü görünce artık öğrenmek için birini bulmam gerektiğini düşünüyorum
    yeterli bilgi ve zamanı olan arkadaşlar ücret için pm atın görüşelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 18 Aralık 2006; 14:49:21 >

• ücret teklif etmen bence yanlış olmuş, linux özgür ve parasız bir dağıtım
    tabi ki kurs gibi yerlere tabi para verilebilir ama arkadaşın verdiği linkteki 35ytl bence çok fazla bir fiyat
    sen pardus kullanmaya başla, sorunun olunca pardus-wikiye ve ya pardus forumlarına bakabilirsin
  • "achfighter" ile aynı fikirdeyim. Link'i konuyu merak edip buldum. Her bilgi internet'te var.
    Sadece araştırıp okumak gerekli. Tabi arkadaşın bulunduğu koşulları bilmediğimiz için böyle
    düşünüyoruz.Mutlaka o da bu durumu biliyordur.
  • bence kendin öğren... öyle çok daha zevkli oluyor...
    şu ana kadar bilgisayar hakkında hiçbirşeyi biri bana öğretmedi...
    elinin altında internet olursa araştırıp bulursun her türlü şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotiledon -- 18 Aralık 2006; 15:14:42 >
  • Linux ücretsizdir ancak her daim hizmet ücretlidir. Özgür Yazılımdan iş modeli böyle çıkar. Özgür Yazılım üreten, bilen, bu işe emek veren insanlar nereden para kazanacaklar? Nasıl hayatlarını kazanacaklar? Bu nedenle "Linux ücretsizdir o zaman eğtim de ücretsiz olsun" ya da "Linux ücretsizdir o nedenle Linux üzerinde hosting de ücretsiz olsun" gibi yaklaşımlar mantıksızlıktır.

Bu işe en güzel örnek sanırım Red Hat ile VALinux' tur.
  • açık kaynak kodunun ücretsiz anlamına gelmediği halen anlaşılamıyor galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar herkeze yorumlarından ve önerilerinden dolayı çok teşekkür ederim her kez yardımcı olmaya çalışmış ama benim konumum çok farklı evliyim çocuk sahibiyim ve gündüzleri çok yoğun bir iş temposundayım... desem ne demek istediğimi hepiniz anlarsınız... pardusun ilk sürümünü okuyarak uğraşarak bişeyler yapmaya çalıştım yaptım ama tam anlamı ile bir ağı yönetecek seviyeye gelemedim öğretici arkadaşla bu iş daha çabuk daha hızlı kavrayacağıma gerisi benim yeteneğime kaldığına inanıyorum.... keşke zamanında ms-dos win3.1 beraberinde linuxda öğrenseydim diyorum linux çok farklı geliyor....
  • Olsun abicim, kurulum arayuzu gayet basit Pardus'un. Cok rahat bir sekilde kurabilir ve ilerleyen zaman icerisinde kendini gelistirirsin bence. Temel komutlari ogrenirsin, zaten forumu, wikisi bu konuda yeterli olacaktir sana. Tavsiyem 1-2 saat'ini ver birkac aksam fazla degil hatta kuramazsan sana elimden geldigince anlatirim burada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.