Şimdi Ara

Linux işletim sistemi alınır mı ( oyun için sorun mu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cahilim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linux işletim sistemi alınamaz zira bedavadır. Ayrica linux tek başına işletim sistemi değildir onun üzerine inşa edilen dağıtımlar vardır. Ubuntu, elemantry os, zorin gibi.

Sorunun cevabı oyuncu kişinin tek yolu Windows tur. Linux tarafı oyunlar olsa da sizi tatmin etmez zira her oyun linux a çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Linux işletim sistemi alınamaz zira bedavadır. Ayrica linux tek başına işletim sistemi değildir onun üzerine inşa edilen dağıtımlar vardır. Ubuntu, elemantry os, zorin gibi.

Sorunun cevabı oyuncu kişinin tek yolu Windows tur. Linux tarafı oyunlar olsa da sizi tatmin etmez zira her oyun linux a çıkmıyor.
    Peki linux işletim sistemli bir laptopu Windows’a çevirmek mümkün mü ? Mümkünse basit mi

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Tabii ki basit. Tek yapman gereken bilgisayarı formatlayıp istediğin bir Windows sürümünü kurman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Peki linux işletim sistemli bir laptopu Windows’a çevirmek mümkün mü ? Mümkünse basit mi

Alıntıları Göster
    Windows kurmak linux kurulu olup olmaması ile zaten alakalı değil usb belleğe windows u yazdırıp format atacaksınız. Normal formattan farkı yoktur kurulum aşamasının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Windows kurmak linux kurulu olup olmaması ile zaten alakalı değil usb belleğe windows u yazdırıp format atacaksınız. Normal formattan farkı yoktur kurulum aşamasının.

Alıntıları Göster
    Linux işletim sistemli laptop ile Windows işlemli laptop arasında fiyat farkı oluyor mu peki ? Oluyorsa Hangisi daha ucuz

• Cs go dota2 vb oynayacaksan linux da olur.
    Oynadığın oyunların uyumluluğu önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Cs go dota2 vb oynayacaksan linux da olur.
    Oynadığın oyunların uyumluluğu önemli
    Fifa
    Pes
    Gta 5

• Steam'deki 60-70 oyunluk kütüphanemden sadece 5 oyun Ubuntu ile uyumlu.

Windows en son çıldırtınca beni formatı basıp ubuntuyu kurdum. En çok oynadığım oyunda Linux uyumlu olduğundan benim için problem olmadı.

Normal bir oyuncuyu memnun etmez linux. Windows'tan başka seçenek yok

• Söylediğiniz oyunların hiçbiri linuxta çalışmaz. Yani çalışır da linuxun kurtu olmanız lazım onun da garantisi yok illa bi yerden patlak verir. Ama Linuxla alıp kendiniz windows 10 kurmanız daha mantıklı. Lisanslar yeri geliyor 700 lira fiyat farkı koyuyor. Kendiniz 10 liraya key alıp kullanabilirsiniz.

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Windows kurulu laptoplar daha pahalidir, onun yerine Freedos yazan urunlerden alinir, windows USB bellek kullanilarak yazilir. Sonra ePTT avm gibi bir siteden Windows orjinal key alirsin hallolur mevzu.
  • Bilgisayar çok eski değilse ve biraz bilginiz varsa hackintos sürümleride denenebilir oyun açısından linux sürümlerine göre bayağı iyi.

• Hocam çok anlamıyorsunuz sanırım alın bilgisayarı format atın windows kurun bakın keyfinize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.