Reseller Hosting sahibiyim ve kendi sitelerimi de bu hostta tutmaktayım aynı zamanda farklı paketler oluşturdum ve satışa çıkarıyorum. Malum türkiye piyasasında oldukça yüksek host fiyatları bende en azından az da olsa bazı kişilere ucuza host sağlayarak yardımcı olmak istiyorum.
Güvenilirlik söz konusu olacak dediğim gibi kendi siteleriminde bu hostta bulunmasından herhangi bir sıkıntı olmayacaktır.
Performans güvensizliği olur onun içinde ilk 7 gün ödeme almayacağım ödeme aldıktan sonra 15 gün içinde de ödemenizi geri alarak paketinizi iptal edebilirsiniz..
Sorularınız özelden sorarsanız sevinirim...
GÜNCEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL
BENCE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN DERİM
Fiyatlar fena değil.
ben sitemde kulladığım hostlar ı tam 4 sefer değiştirdim ama olmadı cpu aşımı nedeniyle başka başka yerlere talımak zorunda kaldım
öncelikle öyle 100 lerce kişiye satış yapacak değilim 5 10 kişi ancak hem benim hem de onların işi görülsün..
Zaten belirmişim yani 7 gün ücretsiz ve 10 gün de ücret aldıktan sonra iptal etme durumu var diye. Memnun kalınmazsa iptal edilebilinir
quote:
Orijinalden alıntı: zum2002
Taşımana gerek varmıki ? 4 firma - 5 firma ?
2. firmaya dahi gitmene gerek kalmaz , 1. firmaya "ilgili sitenin" yediği ekmeğin parasını versen .
verdim ama bana denilen sizin siteniz cpu aşımını yaptığı için barınma yı başka pakete geçi,relim dendi ama bana fiyat çıkarıldı çok uçuk bir fiyat bende taşımak isterim değilmi