linux de cd-rom ve floppy i tanımlayamıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
saygılar
KONUYU BİRAZ DAHA ACARSAN SEVİNİRİM.
şöyle söyleyeyim bilgisayarda hiçbir şekilde cd çalışmıyor. disket çalışmıyor. yani floppyi ve cd-romu görmüyor.
saygılar
bilgisayarınıza bağlanmamıştır yanii logical olarak.Bunu da şöyle yaparsınız..konsola düşüp root#mount /mnt/cdrom veya cdwriter varsa cdrom1 yazarsınız bu kadar. daha sonra çıkarmak için aynı işlemi umount /mnt/cdrom yazıp sonlandırırsınız..aynı şekilde floppy içinde böylr yaparsınız.cdrom yerine floppy yazın..Kolay gelsin
grave teşekkürler saygılar
Disket mi kaldı artık ya
ortada disket kalmadı ama linux daha disket işini bile çözememiş galiba
ortada disket kalmadı ama linux daha disket işini bile çözememiş galiba
Hayır herhangi bir sıkıntı yok kesinlikle.Acemi kullanıcı sorunu.
arkadaşım hemen sana bi soru soruyorum
masaüstüne bir kısayol koymak ve o simgeye tıklayarak örnek olarak iwconfig komutunu konsolda çalıştırmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim.
bukadar basit bir konu için bakmadığım girmediğim konu forum kalmadı. windowsta olsa nekadar kolay olduğunu anlatmama gerek bile yok. fakat linuxta olunca flopiyi bilgisayara tanıtmak için internette bulacağın kodlara mahkum oluyosun. internetin yoksa linux ve flopy sana sen flopiye bakıp duruyosun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme