Görüntü işleme ile ilgili bir projeyi qt creator ile derliyorum fakat kütüphanelerle ilgili error veriyor. Yardımcı olabilecek biri var mı ?
cekikup
kullanıcısına yanıt
Kütüphaneler sende olmayabilir.
TeknoTurtaT
kullanıcısına yanıt
Hayır var kütüphaneler bende klasöre girip baktım. Şu an onu hallettim de şöyle bir hata alıyorum:
exited with code 255
cekikup
kullanıcısına yanıt
Başka bir derleyici denemeni tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoTurta
Başka bir derleyici denemeni tavsiye ederim.
Stajdayım da kulllanmak zorundayım ne yazık ki. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Karşıdaki adam da aynı derleyiciyi mi kullanmış? Yani demek istediğim eğer farklı bir derleyici ya da işletim sistemi kullanmışsa, doğal olarak değişiklik gösterebiliyor. Ana mantığını çıkartmaya çalışabilirsin.
ne hatasi veriyor onu yazarsan yardimci olabilirim
Karşıdaki adam da aynı derleyiciyi mi kullanmış? Yani demek istediğim eğer farklı bir derleyici ya da işletim sistemi kullanmışsa, doğal olarak değişiklik gösterebiliyor. Ana mantığını çıkartmaya çalışabilirsin.
Evet aynı derleyiciyi kullanmış uzun uğraşlarım sonucu hallettim. Directory de sıkıntı olduğu için hata veriyormuş qt veya kod ile ilgili değilmiş. Teşekkür ederim yinede.
Hallettim çok şükür teşekkürler. Fakat gui ile ilgili bilginiz varsa soru sorabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: cekikup
Hallettim çok şükür teşekkürler. Fakat gui ile ilgili bilginiz varsa soru sorabilirim.
Sor sor :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme