Şimdi Ara

LinusTheAfro ban yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Haksız ban yiyen herkese geçmiş olsun.

Haksız kazançtan ban yemiş ( script/drop ) bu adamın script, drop kullandığını sanmıyorum. Tr serveri riot çok güzel bir yapmış böyle başarılı bir yayıncıyı banlamakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_4151 -- 22 Ağustos 2015; 18:04:47 >

• Size diyorum di mi ortada bir sorun var diye. Hızlı yükselen, drop oyununa sık sık düşen kişiler banlanıyor. Hala daha script-drop olduğumu düşünenler var. Bir gün Naru da banlanacak TR'de smurf kasarken, stream yaparken göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Size diyorum di mi ortada bir sorun var diye. Hızlı yükselen, drop oyununa sık sık düşen kişiler banlanıyor. Hala daha script-drop olduğumu düşünenler var. Bir gün Naru da banlanacak TR'de smurf kasarken, stream yaparken göreceksiniz.

Senin elo neydi ?
  • Tek o mu :D

Daha niceleri tr challenge,master,dia bir sürü iyi oyuncu engellendi.Hepsi sebepsiz yere örnek vermek gerekirse prof oyuncu euphony adamın 2 hesabı sebepsiz yere engellendi.Bu adam riotun ofisine gidip onlarla tanışıp maç atmış adam istediği zaman zaten challenger'a rahatlıkla çıkıyor.Bu duruma bir çare bulmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

Size diyorum di mi ortada bir sorun var diye. Hızlı yükselen, drop oyununa sık sık düşen kişiler banlanıyor. Hala daha script-drop olduğumu düşünenler var. Bir gün Naru da banlanacak TR'de smurf kasarken, stream yaparken göreceksiniz.

Senin elo neydi ?

Master'dım, 1 ayda yükseldim. 60/15 win/lose vardı. Drop oyunlarına sık düşerdim çünkü çoğu oyunu taşırdık, ezerdik. Düşman da dropa başvururdu.
  • Bu gidisle tum smurf kasanlar banlanacak ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmem ama yazık olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    permanent ban yedim (ibretlik)
    11 yıl önce açıldı
    XANTARES O.W. Ban Yedi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim smurfda 2200 e kadar banlandı xd
  • o kim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinchi

Benim smurfda 2200 e kadar banlandı xd

Hile kullanmadıysan bizle aynı sebepten banlanmışsın. Soğuk su mu istersin yoksa toplanıp banlarımızı açtırmaya çalışmayı mı?
  • yayıncılığına bişey diyemem ama gameplayi euw masterda pek fit durmuyodu . Ama çok tanıdığım var hızlı hızlı çıkanlar ve ban yemiyolar , başka bi durum olmalı iş sadece bu olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreakLoL

yayıncılığına bişey diyemem ama gameplayi euw masterda pek fit durmuyodu . Ama çok tanıdığım var hızlı hızlı çıkanlar ve ban yemiyolar , başka bi durum olmalı iş sadece bu olamaz.

Diyorum ya, hızlı yükselip drop yiyen oyunlarda fazla bulunan oyuncular banlanıyor. Drop atanlar onlar olmasa bile hızlı yükseldiklerinden banlıyorlar. Yakında arkadaşların banlanırsa görüşelim.
  • bozuk forum gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsmoke Sanji -- 21 Ağustos 2015; 23:29:19 >
  • Eğer bilerek ya da bilmeyerek bir yanlış yapmadığınızı savunuyorsanız, ispatlarla banlarınızı açtırmak için sonuna kadar mücadele edin.

• O dedigin banlanan oyuncularin cogu script drop challenget eloda gecen hakta 7 oyunda 6 drop yemistim.riot turkiyenin biseyler yapmasi hoş ta kurunun yanında yaslar da yanio.

• quote:

Orijinalden alıntı: holymafya3

O dedigin banlanan oyuncularin cogu script drop challenget eloda gecen hakta 7 oyunda 6 drop yemistim.riot turkiyenin biseyler yapmasi hoş ta kurunun yanında yaslar da yanio.

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/yardim-ve-destek/OxczoU5Q-permaban-wrongfully-plz-rioter-check-this-topic

Kardeş stream yapan adamda mı hile kullanacak, lütfen ya. Adam hile yapacak olsa neden stream yapsın.

• arada yayınlarını açıp izlerdim saygılı bir yayıncı oyunculuğuda gayet iyi yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

o kim ki

lowun teki qamqi senin kadar iyi olmadğı için bilmezsin .d
  • quote:

quote:

O dedigin banlanan oyuncularin cogu script drop challenget eloda gecen hakta 7 oyunda 6 drop yemistim.riot turkiyenin biseyler yapmasi hoş ta kurunun yanında yaslar da yanio.

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/yardim-ve-destek/OxczoU5Q-permaban-wrongfully-plz-rioter-check-this-topic

Kardeş stream yapan adamda mı hile kullanacak, lütfen ya. Adam hile yapacak olsa neden stream yapsın.

Dostum o adam bi tane braumla duo giriyordu.braumun drop hack olduğundan eminim.belki duo giriyor diye ban yemiştir

• quote:

quote:

quote:

Dostum o adam bi tane braumla duo giriyordu.braumun drop hack olduğundan eminim.belki duo giriyor diye ban yemiştir

Ne kadar emin olabiliyorsunuz ya. 10 oyuncu var, 10 oyuncu. Benden de emin olan bi düzine insan vardı. Ben kendimi bilmiyor muyum demek istiyorsun şimdi? O adamlar benden daha mı emin hile olup olmadığım hakkında? Ne kadar küfür yedim bir bilseniz drop atıyorum iddiası yüzünden.

İftira atmak kadar kolay hiçbir şey yok şu dünyada. Benimde drop yediğim oyunlar oldu ama ağzıyla itiraf eden dışında kimseyi suçlamadım, attığım her laf, söylediğim her şey ortaya gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 21 Ağustos 2015; 23:39:25 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.