Şimdi Ara

Linksys WRT54GC v3 Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

öncelikle herkese iyi hafta sonları.Bende sorunumu dile getirmek istiyorum.

Bende de bu cihazdan var.3 aydır çok normal kullanıyordum.Ancak dün akşam 192.168.1.1 den Access Pointin panelinden DHCP ayarını disable yaptım.Ve o panele daha giremiyorum.Fişi defalarca çıkarıp taktım.AP nin etrafında res tuşu göremedim.Acil yardım edebilecek biri var mı
  • dik durması için altarafırındaki ayağı çevirip açınca altında kalan yerde reset yazan küçük bi delik göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Arkadaşlar merhaba.

Kısaca sorunumdan bahsedeyim. Bulunduğum yerde adsl hizmeti yok. Dolayısıyle wireless kullanmaktayım. Ancak yine bulunduğum yerde wireless hizmeti yoktu. Servis sağlayacılarından birine başvurdum ve evimin çatısına dikdörtgen bir kutu koydular anten olarak. O kutudan çıkan ethernet kablosunu bilgisayarıma bağladığımda internete erişebiliyorum. Ip adresleri falan otomatik olarak ayarlı. Geçici bir ip adresi atanıyor kira süresi sanıyorum 1 günlük.

Şimdi buraya kadar herşey normal. Ben bu ethernet bağlantısını kablosuza dönüştürmek istediğim için bu cihazı aldım. Linksys wrt54gc modeli.
    Bunun ayarlarını nası yapmalıyım ki ethernet kablosunu bu cihaza bağlayım sonrada internete bu cihaz üstünden çıkayım.

Umarım sorunu anlatabilmişimdir.

ethernetle pcye bağladınızda size verilen ip sunucu adreslerini yerel ağ bağlantısın ayrıntılarından alınız routerin basic setup sayfasındaki static ip yerine giriniz yerel ağ bağlatınınzdaki değerleri oraya yazınız kaydediniz girecektir. size verilen ip adresi değişiyorsa basic setup autoda kalacak advanced routing yazan yere gelip dhcp sunucunuzu adresini gireceksiniz yerel ağ bağlantınızdaki ayrıntılardan aldığınız ekranda yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sondurum

dik durması için altarafırındaki ayağı çevirip açınca altında kalan yerde reset yazan küçük bi delik göreceksiniz.

Çok teşekkürler yeni farkettim.Ancak hala giriş yapamıyorum 192.168.1.1 e

"192.168.1.1 sunucusu çok geç cevap veriyor." diyor

Arkadaşlar bir türlü ulaşamıyorum 192.168.1.1 e 192.168.100.1 var bi konuda okudum onunda k.adı ve şifre bilmiyorum.Acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikr3477 -- 27 Aralık 2009; 13:49:36 >
  • neyse hallettim.

teşekkürler
  • Kardes Bişi Sorcam Bende Bu Cihazdan Var Bu Modemmidir Yoksa Hap Dediğimiz[Çoğaltıcımıdır] Ben Bunu Çoğaltıcı Olarak Kullnmak İstiorum Ama Verimli Sonuc Alamıorum Bunun Nasıl Yapılacağını Ayrıntılı anlatıp Soruma Cevap Verırsenın Tesekkür Ederim

Soru Şu:Modemmi,Çoğaltıcımı

• Bu cihaz modem değil. Bir router. İki farklı ağı birleştirme.

Çoğaltıcı olarak kullanabilirsiniz kısaca.
  • 192.168.1.1 sunucusu çok geç cevap veriyor.

hatası alıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.