Arkadaşlar ürün daha şimdi elime ulaşmıştı neyse eternet kablosunu bağladım adaptörü taktım modeme yanlışlıkla laptopun kablosunu bağlamışım modem galiba yandı power lambası kırmızı olarak yanıp sönüyor onun haricinde modemde tık yok acaba garanti bunu yaparmı ürünü hepsiburada dan aldım :(
quote:
Orjinalden alıntı: vasfiii
Arkadaşlar ürün daha şimdi elime ulaşmıştı neyse eternet kablosunu bağladım adaptörü taktım modeme yanlışlıkla laptopun kablosunu bağlamışım modem galiba yandı power lambası kırmızı olarak yanıp sönüyor onun haricinde modemde tık yok acaba garanti bunu yaparmı ürünü hepsiburada dan aldım :(
Modemler genelde 12 vdc, laptoplar da genelde 16-19 vdc gerilimle çalışırlar. Yani siz modeme aşırı bir gerilim yüklemişsiniz; modemin içindeki besleme devresinin tam detayını bilemediğim için en azından bu kat hasar görmüştür diyebiliyorum. hepsiburada'ya modemi arızalı olarak iade ettiğinizde, onlar da bunu ithalatçısına ve oranın teknik servisine gönderecektir; oradakiler de büyük olasılıkla kullanıcı hatasından dolayı bu sorunun çıktığını anlayacaklardır. Artık ithalatçının iyi niyetine kalmış, gerisini halletmek!...
arkadaşım sen modemi hepsi buradaya geriye gönder modemin arızalı oldugunu söyle onlar sana yenisini gönderirler umarım ama modemin senin tarafından bozuldugunu anlarlarsa yapıcak pek bişi yok ücretli olaraktan yaptırman dışında