Şimdi Ara

LINKSYS WAG320N Wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LINKSYS WAG320N modem kullanıyorum cihazın wireless ayarını 2.4 GHZ'den 5GHZ'e ayarlayınca kilitlendi resetledim ama bu defada internete bağlanmıyor
    modeme ulaşıyorum kullanıcı adı şifre giriyorum ama nedense ip almıyor sorunun çözümü varmıdır yoksa servislikmi oldu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Anladığım kadarıyla modem arayüzüne girebiliyorsunuz, modem internete bağlanmıyor IP almıyor. Modeme tekrar reset atıp, internet ayarlarını bir kez daha girip, internete bağlanmayı denediniz mi? İnternetinizde sorun olmadığından ve ayarları doğru girdiğinizden emin misiniz? Denediniz ve işe yaramadıysa hard reset atmayı deneyin. Hard resette işe yaramaz ise malesef servis yolu gözükecek.

Bu adreste WAG200G için kurulum anlatımı mevcut, Linksyslerin arayüzleri benzer olduğundan bu konudan yararlanarak WAG320N ayarlarını yapabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39675029/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39688174

Hard reset(30/30/30): Modemin reset butonuna 90sn süresince kesintisiz basılı tutularak yapılır. Reset butonuna 30sn güç kablosu takılı, 30sn güç kablosu çekili, 30sn güç kablosu takılı olacak şekilde basılarak, 90sn'de hard reset işlemi yapılır.

• ayarları yapmayı biliyorum şu an başka bir modem takılı hard reseti deneyeceğim
  • hard resette işe yaramayınca fw update yaptım ve modem çalıştı asıl merak ettiğim konu kablosuzu 5GHZ yapınca neden kilitleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

hard resette işe yaramayınca fw update yaptım ve modem çalıştı asıl merak ettiğim konu kablosuzu 5GHZ yapınca neden kilitleniyor

Aynı modemi kullanıyorum. Aldığımda denemek için 5 ghz yapıp bağlantıyı kontrol etmiştim. İnternete girerken herhangi bir problem yaşamamıştım. Evdeki 2. notebook ve cep telefonu 5 ghz desteklemediği için 2.4 ghz ye dönmek zorunda kalmıştım. Yoksa 5 ghz kullanmaya devam edecektim.
    Firmware update sonrası isterseniz bir daha deneyin. Kilitlenme gibi bir problemin normal koşullarda olmaması gerekiyor.
  • 2 evımde de bu modem var
    1 tanesınden wifi baglanamaya basladım.kablolu baglanıyorum
    wi-fiden modemı gormuyor
    hard reset guncelleme nasıl yapılıyor
    tesekkurler
  • ne yaptıysam wi-fı den baglanmıyorum
    hıc gormuyor agı
    kabloyla baglanıyorum
    wi-fı ısıgı falan yanıyor
    ne tavsıye edersınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  LINKSYS WAG320N Wireless sorunu

LINKSYS WAG320N Wireless sorunu

boyle ayarlar

kablolu baglantıda bı problem yok

• 1 dak wıreless baglanıyorum sonra oldur allah gormuyor wıfı den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.