Şimdi Ara

Linkin Park - Minutes To Midnight (Albüm Çıktı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
14.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Behind Your Lies i dinleyen yok mu yaw manyak
  • ya bu ne yaa lp den boyle sacma muzikler beklemezdim. bu nee yaa bu ne bicim metal müziktir bu.önceki sarkilarini dinlerken bi heycanlanma olurdu. bunda bisi yok bunlardan olsa olsa pop müzik olur linkinpark artik bitti benim icin yok oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

ya bu ne yaa lp den boyle sacma muzikler beklemezdim. bu nee yaa bu ne bicim metal müziktir bu.önceki sarkilarini dinlerken bi heycanlanma olurdu. bunda bisi yok bunlardan olsa olsa pop müzik olur linkinpark artik bitti benim icin yok oldu.

benimde ilk tepkim buydu
    ama dinlemeye devam edin 3-5 güzel parça var

ayrıca umarım reanimation vol2 tarzı bir şey gelecektir.
    mr hahn bir el atsa şu parçalara iş tamamdır. shinodada mcliğe abansın

• Eski tür müzik yapsaydı tüm albüm güzel olurdu bence..Bu albümle işi batırmış iyice
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

beyler

Kardeş sen doğru albümü indirdiğine emin misin?

Fake olan albümü indirmiş olmayasın.Çünkü albümde böyle bir şarkı yok.İlk sayfada albümdeki parçalar yazıyor.Bir bak.

• burdamısınız acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

beyler

Fake olan albümü indirmiş olmayasın.Çünkü albümde böyle bir şarkı yok.İlk sayfada albümdeki parçalar yazıyor.Bir bak.

Behind your lies linkin parkın konserde söylediği yeni ancak albümde bulunmayan şarkılarından biri..Sahnede söyledikleri daha güzel olmuş LimeWire'den indirdiklerimde ses kaliteli ancak şarkıyı gzl söyleyemeişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 21 Mayıs 2007; 21:42:21 >

• Hemen indirdim fakat biliyorum emeğe saygı olmuyor ama ne yapayım öğrenci kesimiyiz...

dipnot:(çulsuzuz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

ya bu ne yaa lp den boyle sacma muzikler beklemezdim. bu nee yaa bu ne bicim metal müziktir bu.önceki sarkilarini dinlerken bi heycanlanma olurdu. bunda bisi yok bunlardan olsa olsa pop müzik olur linkinpark artik bitti benim icin yok oldu.

benimde ilk tepkim buydu
    ama dinlemeye devam edin 3-5 güzel parça var

ayrıca umarım reanimation vol2 tarzı bir şey gelecektir.
    mr hahn bir el atsa şu parçalara iş tamamdır. shinodada mcliğe abansın

Ya evet Minutes To Midnight da hiç Mr. Hahn ve Shinoda yı göremedik nerdeyse. Ben onlar için dinlerdim genelde. Hepsi aynı kıvamda olsa mükemmel olacaktı ya.

• link için çok teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Full gerçek albümü buldum isteyen bana pm den ulaşsın.
  • birşey değil
    quote:

Orjinalden alıntı: rei hino

link için çok teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Full gerçek albümü buldum isteyen bana pm den ulaşsın.

• Abi kim bunlar ya ,

Tamamen hayal kırıklına uğradım okadarda beklemiştim bu albüm için.Ben eski ateşli LP 'kı istiyorummm_!

Ya bekli böle yavaş ritim şarkı sölemelerine alışkın olmadımızdan oluyor bunlar.

Ama şimdilik beyenmedim.......

• MTM Şarkı sözleri ve çevirileri için tıklayınız.
    MTM Siparişi için tıklayınız.
     Linkin Park - Minutes To Midnight (Albüm Çıktı)

MTM Kitapçığını görmek için tıklayınız.

Linkin Park Astoria Konser görüntülerini izlemek için tıklayınız.

Albümün internete sızması - Mike Shinoda

tüm linkin park fanlarına ithafen;

albümün internete sızışını yeni öğrenip buraya bir şeyler yazmak gerektiğini düşündük.bu olay bir yandan bizi sevindirirken öte yandan hayal kırıklığı yaşamamıza sebep oldu.işte sebebi;

fanlarınızla eserinizi - ki eseriniz 15 ay üzerinde çalışınca sizden bir parça olur - paylaşmak kadar güzel bir şey olamaz.o osere bazen kendinizden bir şey verirsiniz, bazen onun hakkında heyecanlanır, bazen onun için sevinir, ya da tartışırsınız.bu da o eseri eser yapan şeydir. bu yüzden albümü dinlemeniz güzel, umarız her saniyesini anlayarak ve hissederek dinlersiniz.Yazının devamını okumak için tıklayınız.

Joe hahn neden arka planda ? İşte cevabı.Kendi ağzından.

Joe Hahn'ın geçtiğimiz günlerde LPA ile yaptığı röportajda bu albümdeki pasifliği bir spekülasyon konusu olmuştu.
    Sanırım birçoğumuz eski Mr.Hahn'ı göremiyoruz / göremeyeceğiz bu albümde.
    Ancak tüm bunlara açıklık getirmenin gerektiği düşünülmüş olmalı ki, Joe ve Mike bunun hakkında bir şeyler söyleme zorunluluğu hissettiler.Röportajı okumak için tıklayınız.

Rob ile MTM röportajı

Linkin Park'ın davulcusu Rob grubun sound'ının neden değiştiğini anlattı.
    Geçen yıl internette gülünç bir manşet ortaya çıktı.''LP Nu-Metal sound'unun tamamen değişeceğini söylüyor''diye.Rob bize herşeyi anlattı.Röportajı okumak için tıklayınız.

Joe'nun tasarladığı oyuncaklar

Linkin Park Resim Galerisi

5.000 resimden oluşan LP Resim Galeri'sini ziyaret etmek için tıklayınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

beyler

herhalde öyle oldu linewireden indirdim

linkin park-behind of lies(minutes to midnight)
    yazıyordu indirdim
    valla full rock bu isteyen

• http://www.youtube.com/watch?v=zgc-9fSWkCo

beyler şu videoda 09:35 den sonra başlayan şarkının adını arıyorum remix halinde olanının

burada sıkı hayranlar var bilirler diye düşünüyorum çünkü çok uzun süredir arıyorum

herkese teşekkürler
  • LP'den beklediğimden daha hoş bir albüm olmuş...LP kimlik değişimini çok kaliteli gerçekleştirmiş...Albüm şu anda zaten en çok satanlarda zirveye oynuyor....iTunes Music Store'Da albüm 4.sırada....LP'i kutluyorum...
  • bana göre albümdeki şarkıların sıralaması:

1-bleed it out
    2-in pieces
    3-given up
    4-no more sorrow
    5-what i've done
    6-shadow of the day
    7-the little things give you away

...
  • albümden önce nefret edenler şimdi gelip beğendiklerini yazsınlar buraya eminim alışmışlardır dinledikçe parçalar
  • dün orginalini aldım cdden dinlemek kesinlikle çok daha iyi
  • çok güzel olmuş albüm alışınca bundada var güzel şarkılar ama faintin yerini hiçbişi tutmaz orj almayı düşünüyom
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.