Şimdi Ara

Lingualeo premium hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir buradan ingilizce çalışıyorum fakat premium üyelik alıp almamakta kararsız kaldım. Premium üyeliğe 50 lira vermek mantıklı mı, değer mi? Temel üyelik ile premium üyelik arasında çok fark var mıdır? Kimileri uygulamanın bazen %50 indirime girdiğini söylemiş beklemeli miyim düşmesini? Ayrıca, lingualeo'yu boşver bu uygulama ondan daha faydalı vs diyebileceğiniz bir uygulama varsa önerilerinizi bekliyorum.



  • Para israfı olur.
    İnternet varken dil öğrenmeye para harcamana hiç gerek yok.Hele İngilizce için hiç gerek yoktur.
    İstemediğin kadar kaynak var.Gramer kitabı almaya bile gerek yok.Bir sürü anlatım var.
    Bence gerek yok.
    Uygulamaların hiçbirisi sana istediğin seviyede dil öğretmez.1000 tl olan uygulamalar bile upper seviyesine kadar getiriyor.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam para israfı ise insanlar neden rosetta stone, busuu ve daha benzeri onlarca sitelere para veriyor? Uygulamalar dışında internetten en hızlı şekilde dil öğrenmenin başka yolları nedir, o istemediğimiz kadar kaynaklar neler?
  • şimdi ben bunun preminiumunu aldım. hala kullanıyorum. fakat normal halinde nasıl olduğunu hatırlamıyorum. hatta ben bunu aldım ama sanki almadan önce de aynı kullanıyordum gibi gelmiyor değil. premiumsuz neler yapıldığını söylersen premiumlu neler olduğunu söyleyebilirim. unuttum şahsen. üşendim üyelikten çıkmaya.
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    İnsanların Rosetta Stone satın alıp çalıştığını nereden çıkardın?
    Türkiye'de çok azdır bu programı orjinal kullanan.Kullanan olsa en azından yorumlarını görürüz değil mi?
    İleri düzey derslerle beraber(ki aslında upper seviyesine kadar ders var) 1000 tl fiyatı geçiyor.Pahalı olduğu için alan yok.
    Kısaca şöyle açıklayayım bu programlar dil öğretmek için 4 beceride yeterince iyi düzeyde derslere sahip değil.
    Hepsi olsa bile yeterli kelime öğretmiyor.Kelime öğretse deyim öğretmez deyim öğretse deyimsel fil öğretmez.Hep bir şeyler eksik.

    En hızlı şekilde dil öğrenmek istiyorsan sana önerim önerdiğim yöntemlere çalış.
    5 adım sistemini dene.İmzamda linki var.
  • natijax kullanıcısına yanıt
    Gramer kurslarına girebiliyorsun, sözlüğe sınırsız sayıda kelime ekleyebiliyorsun ve beyin fırtınası, kare bulmaca, dinleme yarışması gibi birkaç ayrıcalıklar gözüküyor premium üyelikte. Gramer kursları haricinde diğerlerinin çok faydalı şeyler olacağını düşünmüyorum ben. Gramer kurslarının içeriğinin epey geniş olduğunu söylemiş bazıları öyle mi acaba?
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Tecrübenize güvenerek bugünden itibaren sizin yönteminize göre çalışmayı deneyeceğim. Umarım faydasını görürüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Para israfı olur.
    İnternet varken dil öğrenmeye para harcamana hiç gerek yok.Hele İngilizce için hiç gerek yoktur.
    İstemediğin kadar kaynak var.Gramer kitabı almaya bile gerek yok.Bir sürü anlatım var.
    Bence gerek yok.
    Uygulamaların hiçbirisi sana istediğin seviyede dil öğretmez.1000 tl olan uygulamalar bile upper seviyesine kadar getiriyor.

    hocam 1000 tl dediğiniz setler hangileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    çok pardon bildirim gelmiş fakat birsürü bildirim olduğundan arada kaynamış. sana şöyle söyleyeyim kelime sınırsızsa faydalı. misal şuan birsürü sözlüğüm var. birinde 2000 tane kelimem olmuş yaklaşık. sınırsız olmasaydı ne kadardı sınır bilmiyorum şahsen. ve ben exercises kısımlarını seviyorum. fakat grammar kim sana öyle dedi bilmiyorum ama aşırı basit. yani 1 kez baktım premium alınca sonra daha hiç bakmadım. sen şuan grammar diyince aklıma geldi aslına bakarsan bende de onun etkisi çok oldu. paralı olduğuna göre güzeldir sandım. ve kelime exercise olarak da baya iyi vs aldım. grammarı internetten bulabilirsin. ki çok kaliteli anlatımlar var internette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natijax -- 18 Haziran 2017; 18:30:47 >
  • natijax kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Bu durumda almak pek mantıklı gelmedi bana yarı fiyat indirimi yaparlarsa alırım anca. En faydalı alıştırmaları barındıran malzemeler bölümü ücretsiz sonuçta. Sözlüğe belirli bir sayıda kelime ekleyebilme olayı kötü ama idare edilir bir şekilde.
  • Ön peşin edit: uzun oldu. bilgi almak için okunabilir. ama önemli mi? değil. sadece ileride çok takan olursa okur. iyi günler.

    Kardeşim yanlış bilgilendirdim seni. daha doğrusu farkında olmayarak eksil bilgilendirdim diyelim. ben şahsen sadece kelime için kullanıyordum. ve gramer olayını beğenmemiştim. ama kaç kez farkında olmadan açmış olsam da az sonra bahsedeceğim yerleri. kafam yerinde olmadığından hiç fark etmemişim güzeliiğini.
    şöyle bir güzelliği varmış bu sitenin. misal en tanınanlarından örnek veriyorum.
    ted talks, engvid gibi kanallarla anlaşmalı mı yoksa artık neyse bilmiyorum. videoyu izlerken yanda metin ile takip edebiliyorsun ve bu sayede bilmediğin kelimelerin üzerine tıklayarak bakabiliyorsun. normal bir sürümde bunun var olup olmadığını bilmiyorum. ama eksik bilgilendirdiğim için yazma gereğinde bulundum.
    en güzel faydalarından biri bu şahsen.

    bildiğim ama yazmadığım diğer kısım ise bir sürü alan hakkında konuşma kalıpları mevcut.
    öğrencilik, iş hayatı, turistlik vs. tabi ben bunlara bakmadım çünkü internetten de bulabiliriz zaten.

    "voice of america" diye bir tane daha sayfaları var. tamamen amerika haberlerinden oluşmaktadır herhalde onu da yeni gördüm. şuan resmen araştırıyorum.

    neyse bu bilgilendirme. hem sen hem de senden ziyade bu konu başlığına girenler için eksik bir bilgilendirme olmaması için yazılmış yazıdır.
    tabi bunlar normal üyelere var mı yok mu hatırlamıyorum. çünkü birkaç ay önce 1 yıllığına hesap almıştım siteden.

    beni mutlu eden tek kısım ted mevzusu. fakat yine bir eksik bilgilendirme olmaması için. ted hakkında da bilgi vereyim. ted sitesinden konuşma dinler iseniz transcript kısmı var. buradan konuşmayı takip edebilirsiniz. çok güzel hazırlanmış bir site. ve bu sırada türkçe altyazı ile iki kaynağı birden de takip edebilirsiniz nasıl yapacağınız size kalmış.

    tabi bunların sonunda lingualeo önerir miyim derseniz. belki hala farkında olmadığım kısımları vardır bilemicem. şahsen aldığım için ben pişman değilim. kelime kullanıyorum çünkü. ayriyetten de tedde o kolaylığı kullanabilcem. bunlar için değer mi değmez mi bilmiyorum düşünmüyorum da. bilgi amaçlı yazdım.

    edit: şuan isyan edebilirim. "En faydalı alıştırmaları barındıran malzemeler bölümü ücretsiz sonuçta." bu yazını yeni gördüm. okumadan yazıcaktım. neyse bahsettiğim kısımlar ücretsiz imiş. ileride bu ücretsiz kısım paralı olursa bu bilgiler onlar için. malum her güzel şey er ya da geç paralı oluyor. bu bir lanettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natijax -- 7 Temmuz 2017; 23:10:1 >




  • Ücretsiz Engly uygulaması eğlenirken İngilizce öğrenmeyi vaat ediyor. Video izlerken altyazıdaki kelimelere tıklayınca anında çevirisini gösteriyor. Mobil uygulama olduğu için istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Üstelik ilginizi çeken videoları filtreleyip istediğiniz zorlukta izleyebiliyorsunuz. Kolay ve ücretsiz… Web sitesini incelemek isteyenler için:https://goo.gl/LRZkx8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.