Şimdi Ara

lineer cebir ve difransiyel denklemler ile istatistik/olasılık derslerini ek olarak alsam mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kremalı Börek Sütlü Çörek Ballı Krep kullanıcısına yanıt

Ihtiyacım olacak   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet mantıklı, dif çok önemli değil zaten akılda kalmıyor formuller. Bu arada notlar açıklandı benim de  

• ikigai kullanıcısına yanıt

4.00 geldi mi?

ben yapamadım bu dönem. ingilizce A- geldi, bir de projeli bir ödevi aptal ekip arkadaşlarım yüzünden A- düşürdüm, calculus 2 de A- düştü, diğer dersler A.

• a- 3.75 mi

• kralkerem kullanıcısına yanıt

3.7

• Geldi ya, çok uğraştırdı bu dönem. Neyse hepsi A atlattık. EE dersim kalmadı daha ona seviniyorum en çok  

Bugün notumu bilmediğim için A aldığım dersin sınavına itiraza gitmiştim, komik oldu biraz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 3 Haziran 2025; 19:45:30 >
  • hocam ml/comp. visiona baktım da phd gerekliliği yüzünden vazgeçtim.

math 101-102'yi alıp a ve a- ile verdim aslında. Fakat hiç devam edesim yok. bir kere başladım bari en azından 225 ve 230'u alayım diyorum. sırf master için transkriptte olsun diye alacağım, yoksa kendi kendime de öğrenirim kaldı ki math 101-102'yi de ders dinlemeden kendi kendime hallettim. aslında eğitim hayatım boyunca dersi derste hiçbir zaman öğrenmedim kişisel bir sorun yüzünden. Bir noktayı tam anlamadıysam orada takılı kalıp dersi dinleyemiyorum. attendance sıkıntısı yoksa gitmiyorum varsa da ders esnasında hocanın anlattığını yeri kitaplardan çalışarak hallediyorum. alıştım artık liseden beri normalim bu oldu.

hocam iş kurma mevzusu da kolay değilmiş o kadar. okula seminere falan geliyolar ya, millet batıp duruyormuş hep başarı yüzdesi baya düşük. zaten eğitimimi management ağırlıklı yapmak istemiyorum, bizim bölüm de ybs ile alakasız zaten. daha çok teknik derinliği olan bir alanda analitik zeka gerektiren, cs altyapısı isteyen şeylerle ilgilenmeye niyetim var. distributed systems istediğim her şeyi veriyor.

tl;dr 225 ve 230 ile matematik mevzusunu noktalayayım mı yani? stat/prob öğrenmek istiyorum onu kesin alcam da 225 çok şart mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.