necrovirus sen dragon networkte hangi serverda oynuyorsun?
ben dragon15x ve raven 10x te oynuyordum kpss de kadrolu öğretmenligi 0.054 puanla keybettim tekrar sınava calısmaya başlayacam o yüzden simdilik bırakttım oynamayı
L2 C4 cilenti indiriorum bakalım nasıl bı oyun?:D
Ömer nasıl bırakırsın olm char hala duruyo 70 level gir de şunu kas :P...
Siegelere gel bari yine herkes kayboldu sayılı adam girmeye başladı... :)
quote:
Orjinalden alıntı: OzzYKL
Ömer nasıl bırakırsın olm char hala duruyo 70 level gir de şunu kas :P...
Siegelere gel bari yine herkes kayboldu sayılı adam girmeye başladı... :)
ayıpsın siegelerde girerim char 70 degil 71 :)
ya moralim gercekten9-10 gündür berbat durumda kaç puanla kacırdıgımı görünce zombi gibi oldumm 3 kişi daha almış olsalardı bende atanacaktım
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
quote:
Orjinalden alıntı: darksword
ben dragon15x ve raven 10x te oynuyordum kpss de kadrolu öğretmenligi 0.054 puanla keybettim tekrar sınava calısmaya başlayacam o yüzden simdilik bırakttım oynamayı
Raven yalan oldu dragon donater doldu
quote:
Orjinalden alıntı: Dark4lon3
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
quote:
Orjinalden alıntı: darksword
Raven yalan oldu dragon donater doldu
salla gitsin umrumda bile degil artık
ya beyler birizi c4 indirme linki verebirirmi ?
selam ben ,c6 interlude ama ındırmenın belı bır sure sonra kesılıyor hangı programla ındırsemde yaramadım bır lınk buldummm ındırdım sabah kalktım setup yokk cıldırdımm yanı bana bır yardımm lutfen
dragon network kamael e ne zaman geçecek?
quote:
Orjinalden alıntı: TELL0
dragon network kamael e ne zaman geçecek?
güzel topic eline saglık
L2 Son versiyonu orjinal sitesinden indirirsek, eski versiyonlar olan C4 , C5 falan kullanan free serverlara bağlanabilirmiyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: rav3n.
L2 Son versiyonu orjinal sitesinden indirirsek, eski versiyonlar olan C4 , C5 falan kullanan free serverlara bağlanabilirmiyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
hayır baglanamazsın hangi versiyonu indirirsen sadece o versiyona baglanabilirsin c4 indirirsen sadece c4 c5 indirirsen sadece c5 c6(interlude) indirirsen sadece c6 kamael(son versiyon) indirirsen sadece kamael oynayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: yorumyok
quote:
Orjinalden alıntı: rav3n.
hayır baglanamazsın hangi versiyonu indirirsen sadece o versiyona baglanabilirsin c4 indirirsen sadece c4 c5 indirirsen sadece c5 c6(interlude) indirirsen sadece c6 kamael(son versiyon) indirirsen sadece kamael oynayabilirsin
Bu durumda servera göre karar vermek en mantıklısı. Teşekkür ettim.
bu konu ALLAH nasip ederse 65 gün sonra güzel bir şekilde güncellenecektir
quote:
Orjinalden alıntı: .:necrovirus:.
bu konu ALLAH nasip ederse 65 gün sonra güzel bir şekilde güncellenecektir
Ya arkadaşlar kafayı yiycem lütfen yardım edin.... L2 Hellbound'u indirmem lazım boyutu çok büyük bütün linklerde denedim bi türlü devam etme desteği olan bi programla indiremedim....Yani boyutu çok büyük olduğu için inerken bi internet gitse bütün indirdiğim bölüm gider....FlashGet , Freedownload manager le denedim olmuyor indirmeye çalışınca 30 kb bir dowya indiriyor kısayol int deosyası gibi birşey indiriyo...Hangi programla indirebilirim yada bildiğiniz bir link varmı lütfen yardımcı olun.....
Ohh be sonunda Freedownload managerle indirmeye başladım umarım devam etme desteği vardır....11 saaat sonra iniyor.