Bildirim
Lineage 2 SS'ler ve videolar!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Majere
Bunlar ilk dikkatimi çekenler! Şu anda evde değilim kendi sslerimi de ekliycem ilk fırsatta!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 24 Eylül 2006; 19:57:55 >_____________________________ .... Bye Bye Lineage 2
-
opss baya buyuk koymusum ayrica iki tane ayni resim koymusum :S:S:Squote:
Orijinalden alıntı: LuD4cRis
Alıntıları Göster_____________________________ .... Bye Bye Lineage 2
-
Aman deyim sonra bu güzide forumumuzu kapamasınlar luda! Katıldığın için teşekkür ederim ama biraz daha küçük ssler olsun ben özellikle küçüklerden seçtim bu arada resimler güzel!quote:
Orijinalden alıntı: LuD4cRis
opss baya buyuk koymusum ayrica iki tane ayni resim koymusum :S:S:S
Alıntıları Göster_____________________________ -
gayet güzel resimlerquote:
Aman deyim sonra bu güzide forumumuzu kapamasınlar luda! Katıldığın için teşekkür ederim ama biraz daha küçük ssler olsun ben özellikle küçüklerden seçtim bu arada resimler güzel!
Alıntıları Göster_____________________________
-
-
quote:
Bu arada aslen sakaryalıyım ama o kadar da sevemedim çark caddesini!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Majere
herkezın kendı kısısel görüşüdür
saygı duyarım_____________________________
-
Arkadaşlar super bi castle siege ss'i!quote:
Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©Hquote:
Orjinalden alıntı: Majere
herkezın kendı kısısel görüşüdür
saygı duyarım
Alıntıları Göster
Arkadaşlar super bi castle siege ss'i!
Alıntıları Gösterboyle siegeler olsun kardis nebiliyim ejderinizi siegelerde gosterin bir anşamı olsun harita uzerinde ucmakla olmaz bu is :D aslinda bende koymak isrim ama s,mdi sacma olur siege fotosu koymadiktan sonra bir anlamoyok
_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive***
-
o zaman akşam senle güzel bi action resmi yakalayalım! :))quote:
Orijinalden alıntı: RwN
kardes low ratelerden resim koyun bunlar ne boyle herkez dragonla koymus bende koyarım yani bide gm shopta satiliyoboyle siegeler olsun kardis nebiliyim ejderinizi siegelerde gosterin bir anşamı olsun harita uzerinde ucmakla olmaz bu is :D aslinda bende koymak isrim ama s,mdi sacma olur siege fotosu koymadiktan sonra bir anlamoyok
Alıntıları Göster_____________________________
-
walla ya ozledim valaka keserken koyalim tazzda olursa oyundaquote:
o zaman akşam senle güzel bi action resmi yakalayalım! :))
Alıntıları Göster_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive*** -
-
walla sen dest kasarken bende buffera dancer kasamquote:
EWt bu akşam o kadar çabuk ölmüycem ama söz! Hırs yaptım ama önce benim destroyeri kasicaz!
Alıntıları Göster_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive*** -
-
once bir seyler bulmak lazım cekmek isin hadi ben kactim oyuna gircemquote:
Tabi canim o da lazim ama konudan biraz koptuk burda ss'ler videolar falan yayınlıycaktık!
Alıntıları Göster_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive***
-
buyrun valakasquote:
once bir seyler bulmak lazım cekmek isin hadi ben kactim oyuna gircem
Alıntıları Göster
http://www.freewebtown.com/jayone/love/Shot00037.jpg
http://www.freewebtown.com/jayone/love/Shot00046.jpg_____________________________
-
kardes resmi koymak degil kesmek onemli olan tek basina kesiyorsan koyresmi yaricani kalmısken falan kesilmisi lazim bizequote:
Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori
buyrun valakas
http://www.freewebtown.com/jayone/love/Shot00037.jpg
http://www.freewebtown.com/jayone/love/Shot00046.jpg
Alıntıları Göster_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive***
-
hehe onuda yaptık ama malesef kesilince yok oluyo ss alamıyosun doğal olarakquote:
kardes resmi koymak degil kesmek onemli olan tek basina kesiyorsan koyresmi yaricani kalmısken falan kesilmisi lazim bize
Alıntıları Göster
- wow private servers
- wintrade ne demek
- albion online hesap satış
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X