Bildirim
Lineage 2 SS'ler ve videolar!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 24 Eylül 2006; 19:57:55 >_____________________________ .... Bye Bye Lineage 2 -
opss baya buyuk koymusum ayrica iki tane ayni resim koymusum :S:S:S _____________________________ .... Bye Bye Lineage 2 -
-
gayet güzel resimler
_____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Majere
Bu arada aslen sakaryalıyım ama o kadar da sevemedim çark caddesini!
herkezın kendı kısısel görüşüdür
saygı duyarım
_____________________________ -
-
kardes low ratelerden resim koyun bunlar ne boyle herkez dragonla koymus bende koyarım yani bide gm shopta satiliyo 
boyle siegeler olsun kardis nebiliyim ejderinizi siegelerde gosterin bir anşamı olsun harita uzerinde ucmakla olmaz bu is :D aslinda bende koymak isrim ama s,mdi sacma olur siege fotosu koymadiktan sonra bir anlamoyok
_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive*** -
-
walla ya ozledim valaka keserken koyalim tazzda olursa oyunda _____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive*** -
-
walla sen dest kasarken bende buffera dancer kasam
_____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive*** -
-
once bir seyler bulmak lazım cekmek isin hadi ben kactim oyuna gircem _____________________________ ***Babies known with their crying The god with its forgiveness I'm not a baby so I don't cry,I'm not God I don't forgive*** -
buyrun valakas
http://www.freewebtown.com/jayone/love/Shot00037.jpg
http://www.freewebtown.com/jayone/love/Shot00046.jpg_____________________________ -
kardes resmi koymak degil kesmek onemli olan tek basina kesiyorsan koyresmi yaricani kalmısken falan kesilmisi lazim bize 
hehe onuda yaptık ama malesef kesilince yok oluyo ss alamıyosun doğal olarak

KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler