Şimdi Ara

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emussa__

hobaaa kurtulduk

Yawas kurtul geri geldim indirme islemi tamamdır
  • Yaw size bişi sorabilirmiyim . Bundan bi süre önce Bende Orjinal E geçmek istiodum Ama L2Walker kullanımına izin verildiği için vazgeçtim.Sen Orda eşek gibi saatlerce kasıosun adamın biri açıo walker ı bütün gün kendiliğinden kasıo senden daha güçlü oluo . Bu bi problem yaratmıomu ?
  • walker kullanımı yasak . franz serverında full 3rd class yapmış bir clan dolusu adam banlandı.Program kullanırken birisi petitition yaparsa direk banlanırsın.Walker değil ama dual box serbest.Parayı verdikten sonra istediğin kadar accountla aynı anda oynayabilirsin
  • Alla Alla Cevap için çok saol . Ben Walker kullanımı serbest die biliodum ondan gelmemiştin yaz olsun Orjinal e geçmeyi bi daha düşüneim . Benim Arkadaş Orjinalde Walker La 1 haftada 60 char yapıp satıodu demekki yasal olmayan yolları kullanıomuş
  • Son Gazap :
     Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı

Eski Gazap :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avciwow -- 10 Mayıs 2007; 12:45:01 >
  • hah şimdi gorunoyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 10 Mayıs 2007; 19:45:49 >
  • Eveett!!
    Wallaa bravo
    Ama keşke teon,bartz yada kain'de başlasaydınız derim.
    server conceptlere ping surelerine baksaydınız keşke.
    Neyse yeni updatelerle serverlar arası savaşta sizi keserken tereddüt edicem ama napalım artık
    Şaka bir yana 40 kişi olmuşsunuz zaten.Bir ara hindemith te reroll yapiimmi diye düşünüyordum fakat yolunuzu almışsınız artık gerek yok
    Başarılar...

• sürekli yeni gelen arkadaşlar oluyo daha yolun başındayız sende katılabilirsin hiç bi zaman geç olmaz katılmak için.. mesela bu hafta 7 kişi falan devianneden geldi sen dusun artık
  • gorun muyor falan diyerek kiskanma adamimii Karizma paçalardan akiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avciwow

gorun muyor falan diyerek kiskanma adamimii Karizma paçalardan akiyor

haha sen bana ver bakam doom leather ben nasi olcam iste o an senin oyunu bıraktıgın andır..
  • Yok ben Kainde mutluyum.
    size başarılar...
  • Obaa adaş buldum Ersel Lanet Cd'lerim kayboldu ya. Sanırım paralı server. Hmm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 11 Mayıs 2007; 11:16:35 >
  • Biri Karizma mı dedi?

• c4 sen nezman yaptın bunu yawww
  • millet yapiyo abi
    biz daha lvl atlicaz diye ugrasiyoz :)
  • Kıskandım
  • Ya Adam Formal Wear Yapmis OfficaL Serverda Yapilirmiya O kadar itemle Neler Neler Alinir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ya Adam Formal Wear Yapmis OfficaL Serverda Yapilirmiya O kadar itemle Neler Neler Alinir

Formal wear yapmadım arkadaşım aldım.. giymek evlenmek içinde değil satmak için.. ucuza alıp normal fiyatına çıkartıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 15 Mayıs 2007; 22:33:39 >
  • bırak bu işleri mal varlığının basına yansımasını istemiyorsun demek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.