Şimdi Ara

Lineage 2 Offical Bartz !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ben ve birkaç arkadaşım yaklaşık 1 yıldır Lineage 2 Offical Bartz serverındayız. Bu server ilk açıldığında başlayanlardanız. Hali hazırda 7 lvl clanımız ve Adende Clan Hall'ımız bulunmakta
    Bize katılmak isteyen arkadaşları aramızda gormekten mutluluk duyacağız.LvL önemli değil herkese kapımız açık yeterki hep beraber güzel şeyler yapabilelim amacamız bu oyundan gerçekten keyif almak.
    Oyundaki nickim STROMER 90 LVL Healer . Aynı zamanda clan lideriyim. İstediğiniz zaman bana pm atabilirsiniz hemen hemen bütün gün oyundayım. Elimizde buffer charlarda bulunmakta yeni gelecek arkadaşlar buff sıkıntısı cekmeden istediği zaman çok rahat lvl kasabilecekler. Rahatça oyun oynayabileceksiniz.

Şimdiden herkese teşekkür ederim....

Server: Lineage 2 Offical Bartz
    Clan: MurderInc Lvl 7
    CH: Aden The Bronze Chamber

Diğer Arkadaşlarımın Nickleri Pm Atarsanız Yardımcı Olacaklardır.
    LesAdolf
    GhostRanger
    Zephyros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stromer35 -- 4 Ocak 2013; 21:06:10 >

Ben yeni başlayacak arkadaşlar olursa bilgileri olsun diye açtım konuyu
    Genede teşekkür ederim Shilen'de ortamınız iyi heralde ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stromer35 -- 16 Ekim 2012; 21:24:47 >

Orijinalden alıntı: Stromer35

Biz zaten ilk Shilen'de başladık orda goddardda ch almaya çalıştık olmadı..Biz de bartza geçtik burda ch alabildik Shilende turklerin olduğunu biliyorum ama Bartz'ı bırakıp Shilene geçemeyiz.
    Ben yeni başlayacak arkadaşlar olursa bilgileri olsun diye açtım konuyu
    Genede teşekkür ederim Shilen'de ortamınız iyi heralde ??

iyi allaha sukur cp kurup exp kasiyoruz en son 94 ten 95 e gecerken seraph itemler icin kara kara dusunuyordum istina girdik istina ring dustu yerde para bulsam bu kadar sevinmezdm :D

• Başarılar dostum Aynı serverde olmasak ta geri döndüğünüzü duymak güzel

@Yusuf Niyetin iyi olsa da şu forumda en kıl olduğum şeyi yapmışsın farklı bi server başlığı altında bi 2.sinin reklamını yapıp salça olmak bize yakışmaz

• Saol Teşekkür ederim İnşallah bir gün aynı serverda denk geliriz :))
    Ayrıca goLdbOy1907 Istina Ring ha vay be bayağı şansın varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stromer35 -- 17 Ekim 2012; 20:48:41 >

Orijinalden alıntı: karen155

Başarılar dostum Aynı serverde olmasak ta geri döndüğünüzü duymak güzel

@Yusuf Niyetin iyi olsa da şu forumda en kıl olduğum şeyi yapmışsın farklı bi server başlığı altında bi 2.sinin reklamını yapıp salça olmak bize yakışmaz

amaç reklam değil hacı türkleri bir araya toplamak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nostalji Mu 97D NEW SERVER
    5 yıl önce açıldı
    Lineage 2 Revolution
    9 yıl önce açıldı
    Travian Yeni Server
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bartz serverina başlıyacak yada şuan oyunda olan arkadaşlar.. Sizi Turk Clanımıza Bekliyoruz (8 Clan ve Aden de Ch var).

Clan Lideri : Stromer,Gabriel

Egerki yeni baslayacak arkadaslar bana burdan ulaşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Player açısından söylüyorsan istemediğin kadar çok zaten offical server :) Biz bile 6-7 aydır oynuyoruz oyun çok değişti çok yeni şeyler var biz bile ilerledikçe yeni şeyler öğreniyoruz. Yani geç kalmış değilsin.

Arkadaslar oyunda turkler olarak guzel bi gidishat icerisindeyiz, cok hizli bir sekilde level almanizi saglayabiliriz, yavas yavas oyunu cözerek guzel dosthane sohbet ederek oynadim arkadaslarla hep. Tekrar baslamak isterseniz buyrun gelin , kapimiz her zaman aciktir =))

Orijinalden alıntı: Stromer35

Player açısından söylüyorsan istemediğin kadar çok zaten offical server :) Biz bile 6-7 aydır oynuyoruz oyun çok değişti çok yeni şeyler var biz bile ilerledikçe yeni şeyler öğreniyoruz. Yani geç kalmış değilsin.

ben c4 ten başladım hocam mid rate serverlarda takılmıştım hep. c6 sonrası bırakanlardanım. Bir sürü bilmediğim şey vardır oyuna zaten şimdi girsem yeni başlamış gibi olurum herhalde
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık olarak 7-8 yıl lineage oynadım gerek serverların cıvıtmasından gerek de fakat sınavlar falan derken ara verdim uzun süredir de oynamıyorum bu serveri arama motoruna yazınca farkettim genel bilgi verirseniz sevinirim saolun şimdiden saolun

İnce bir sesle FEDA... dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jason17

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık olarak 7-8 yıl lineage oynadım gerek serverların cıvıtmasından gerek de fakat sınavlar falan derken ara verdim uzun süredir de oynamıyorum bu serveri arama motoruna yazınca farkettim genel bilgi verirseniz sevinirim saolun şimdiden saolun

Merhaba jason17 Server hakkında bilgi istiyorsan Orjinal Lineage 2 Sitesine bakabilirsin. Ayrıca bizler Bartz serverrindeyiz. Yaklasık 1 yıl once acildi orjinal free oldugundan beri :) yani eger yeniden lineage'e baslicaksan orjinal oynamani tavsiye ederim.Çünkü privet serverlar gibi yaptiğin emekler boşa gitmio.
    Ghostsith: Merhaba suan raidcall ,teamspeak gibi sesli iletişim programlari kullanmiyoruz.Ama gerektigi zaman onuda yapariz neden olmasinki? Suan tek ihtiyacimiz olan sey sağlam Türk L2'ciler :) Hepinizi aramizda görmek isteriz...

• isin açıkçası çalıştığım icin cok fazla oyuna giremiyorum girdiğim zamanlarda da verdiğiniz nicklerden online bulamadim o yuzden sordum. Sesli iletişim olmaması buyuk eksik bence ;)

İnce bir sesle FEDA... dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.