Şimdi Ara

linea ile pendik-hendek yolculuğum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skayn

Maşallah, bende 7,5 tutturayım diye göbek çatlatıyorum. Güle güle kullanın.

Allah razı olsun,daha düşük değerler sizin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 20 Ağustos 2016; 20:14:00 >

Orijinalden alıntı: shifisitert

yol bilgisayarı tutmaz pompada olcun derim. 7 yazar 8 lt tuketır linea

Tutuyor.

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Adamsan ve azıcık dahi olsa matematiğin varsa bilgisayar ile fişin tutup tutmadığını hesaplar ve cevabını buraya yazarsın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

linea ile pendik-hendek yolculuğum linea ile pendik-hendek yolculuğum linea ile pendik-hendek yolculuğum

Bu nasıl bir hitap seklı ben anlamadım herkesı kendin gibi gore hıtabına dıkkat et biraz adam olmaya calıs. Bende ıstedıgım kmde foto cekıp fıs resmıde koyarım bu kadr basit ınsanları gerızekalı yerıne koymaktan vazgec

• hayret kimse dememiş sis farlarin niye acik diye:)

Fatih Sultan Mehmed Han.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Superb, Passat, Tiguan gibi ağır araçlar değilse 25 km ortalamayla Tsi motor kesinlikle 8 üzeri yakmaz abi.

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Adamsan ve azıcık dahi olsa matematiğin varsa bilgisayar ile fişin tutup tutmadığını hesaplar ve cevabını buraya yazarsın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

linea ile pendik-hendek yolculuğum linea ile pendik-hendek yolculuğum linea ile pendik-hendek yolculuğum

Bu nasıl bir hitap seklı ben anlamadım herkesı kendin gibi gore hıtabına dıkkat et biraz adam olmaya calıs. Bende ıstedıgım kmde foto cekıp fıs resmıde koyarım bu kadr basit ınsanları gerızekalı yerıne koymaktan vazgec

Lafı kıvırma sorularıma cevap ver.
    Bilgisayar ile fişteki lt ile arasında fark var mı yok mu onu de bana.
    Hem bi şey diyorsan lafının arkasında dur.ispatla dediğini.ben nasıl ispatlıyorsam sende ispatlamak zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

hayret kimse dememiş sis farlarin niye acik diye:)

Gözden kaçırmışlar demekki😂

• quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Superb, Passat, Tiguan gibi ağır araçlar değilse 25 km ortalamayla Tsi motor kesinlikle 8 üzeri yakmaz abi.

O zaman dizel motorun gürültüsünü çekmek gereksizmiş.. Sonraki aracım benzinli olacak ama atmosferik mi olur turbolu mu olur bilmiyorum @)

Orijinalden alıntı: UberJager

Linea da cruse control oldugunu bilmiyordum.

Full paketlerde var.
    Benim aracım urban.benim araçta yok ama yine linea aracı olup da elektrik-elektronik işi ile uğraşan bi abim alfa romeo cc kolu alarak benim araca monte etti.gayet de güzel durdu.tüm ışıkları vs hepsi çalışıyor.

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Şehiriçinde hiçbir avantajı yok o zaman bu araçların, Fluence i olan arkadaş 8.8 Lineası olan arkadaş 7,0-7.5 gibi değerler vermiş.

Tsi benzinli motor da bu değerleri yakalıyor.

Bende de volvo s40 var dizel 2006 model. Tdcı 109 hp motor var yani focus motoru. Ben de 25 km hızla 8 e yakın değerler görüyorum. Ama bu performanslı kullanım. Ayağımı gaza korka korka basmıyorum, yokuşa gelince soldan yardırıyorum Vs

O dediğiniz benzinli araçlarla yakalanan 7.5 lt gibi değerler böyle bi kullanım mı? Yoksa sakin sakin tıngır mıngır bi kullanım mı? Bunu bilmek istiyorum hocam gerçekten :) benzinli aracım olmadı, kısmetse bundan sonra düşünüyorum da bu konuda çekincem var. Arabayı rahat rahat süremedikten sonra az yaksa da boş yani

Yav he he de geç işte... Aynı kullanim sartlarinda 10lt'den asagi yakmaz bahsettigi araba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

quote:

Şehiriçinde hiçbir avantajı yok o zaman bu araçların, Fluence i olan arkadaş 8.8 Lineası olan arkadaş 7,0-7.5 gibi değerler vermiş.

Bende de volvo s40 var dizel 2006 model. Tdcı 109 hp motor var yani focus motoru. Ben de 25 km hızla 8 e yakın değerler görüyorum. Ama bu performanslı kullanım. Ayağımı gaza korka korka basmıyorum, yokuşa gelince soldan yardırıyorum Vs

O dediğiniz benzinli araçlarla yakalanan 7.5 lt gibi değerler böyle bi kullanım mı? Yoksa sakin sakin tıngır mıngır bi kullanım mı? Bunu bilmek istiyorum hocam gerçekten :) benzinli aracım olmadı, kısmetse bundan sonra düşünüyorum da bu konuda çekincem var. Arabayı rahat rahat süremedikten sonra az yaksa da boş yani

Yav he he de geç işte... Aynı kullanim sartlarinda 10lt'den asagi yakmaz bahsettigi araba...

E yani.. Bana inandırıcı gelmiyor zaten dizel bile 7 nin üstünü gördükten sonra. Ama herkes diyince bi kafam karışıyor acaba gerçekten öyle az mı yakıyor diye.. Teşekkürler hocam cevap için :)

• linea kullanıcılarında bir gariplik oluyor gerçekten, facebook grubu da gerçekten efsane, bende de bir ara 2. araba olarak linea vardı gruba gireyim dedim bizim arkadaş grubuna makara konusu çıkıyordu, arabasının kaputuna oturup günaydın diye her sabah resim çektirenler mi görmedik, kafa kafaya getirip abi kardeş yazanlar mı...

işte bu yüzden gördüğümüz gibi pompadan ölçüm daha doğru sonuç verir diyen arkadaşa da verdiği cevabın şeklinden görülebiliyor durumun vahimliği

konuya gelirsek de linea da kullanılan motor piyasadaki en çok dizel yakan motorların başında gelir, tek olumlu yanı uzun ömrü ve parça fiyatlarının ucuzluğudur, çok da yüceltmenin gereği yok, özellikle yükte ve dur kalkta aşırı yakan bir motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

linea kullanıcılarında bir gariplik oluyor gerçekten, facebook grubu da gerçekten efsane, bende de bir ara 2. araba olarak linea vardı gruba gireyim dedim bizim arkadaş grubuna makara konusu çıkıyordu, arabasının kaputuna oturup günaydın diye her sabah resim çektirenler mi görmedik, kafa kafaya getirip abi kardeş yazanlar mı...

işte bu yüzden gördüğümüz gibi pompadan ölçüm daha doğru sonuç verir diyen arkadaşa da verdiği cevabın şeklinden görülebiliyor durumun vahimliği

konuya gelirsek de linea da kullanılan motor piyasadaki en çok dizel yakan motorların başında gelir, tek olumlu yanı uzun ömrü ve parça fiyatlarının ucuzluğudur, çok da yüceltmenin gereği yok, özellikle yükte ve dur kalkta aşırı yakan bir motor

Kullanıcılarda gariplik yok kardeşim.aslı astarı olmayan,insanı deli eden sözler sarf edilirse bizde tepki gösteririz.adam diyorki bilgisayarda yazan rakamdan1 lt daha çok yakıyor.bende belgeleri ile cevabını verdim.hesapla bakayım doğru muymuş dedim cevap bile veremedi çünkü pompa ile bilgisayar %99.99 tutuyor.
    Ayrıca o dediğiniz gruba bende üyeyim.dediğiniz gibi arabasını yücelten çok ama ben öyle değilim.ama parasına göre çok iyi işler yaptığı bi gerçek.

• Bizim şirkette ki lineanin ortalamasi 7.5 ama hergun trafikte ve kisa mesafede kullaniliyor.

• kardeşim aynı araç bende var %50 şehir içi kullanılıyor ortalama hız 33-35 civarı ve araç 6,5 yakıyor süratli kullanılmıyor vites değiştirirken 3 bin devirlere çıkıyor o kadar benim araçtamı sıkıntı var anlamadım millet maşallah 6'yı geçmiyor ayrıca araç 13bin km'de
    Hocam yıl bilgisayarindan fazla yaktığını iddia edene cevap vermeniz hakkınız. Ama pek çok kişinin gözüne batan hitap sekliniz. Sonuçta arabanız ve ehliyetiniz olduğuna göre belirli bi yastasiniz. Keşke düzgün bi hitap kullansaydiniz. Zaten resimlerle gereken cevabı vermişsiniz kırıcı olmaya gerek yok açtığınız konunun da seviyesi korunmuş olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

quote:

E yani.. Bana inandırıcı gelmiyor zaten dizel bile 7 nin üstünü gördükten sonra. Ama herkes diyince bi kafam karışıyor acaba gerçekten öyle az mı yakıyor diye.. Teşekkürler hocam cevap için :)

Senin dediğin şartlarda ( yokuşlarda soldan yardırarak vs) TSİ ile o değerleri tutturamazsınız. TSİ ile ekonomi yapacaksanız "efendi olacaksınız"

yoksa Ankara için örnek vereyim: teyzemler 1.2 tsi golf7 ile 6,7 lt ortalama tutturuyorlar. Çok efendi kullanırlar.

umarım anlatabilmişimdir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.