Şimdi Ara

▃ ▅ ▆ █⭐ Line of Sight (FREE 2 PLAY STEAM) GERÇEKCİ GRAFİK ONLINE FPS OYUNU ⭐█ ▆ ▅ ▃

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ▃ ▅ ▆ █⭐ Line of Sight (FREE 2 PLAY STEAM) GERÇEKCİ GRAFİK ONLINE FPS OYUNU ⭐█ ▆ ▅ ▃


    Merhaba Arkadaşlar Forumda kısa bir arama yaptığımda Line of Sight 'a dair bir tanıtım konusu göremedim ve Yakın zamanda Steam 'de deneme fırsatı bulduğum Ücretsiz MMOFPS Tarzı, Tempolu şekilde seri oynanan bu oyunu sizlere tanıtmak istedim.


    Öncelikle ; Line of Sight, en ünlü online FPS oyunlarından biri olan ve Avrupa çapında 7 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaşan Combat Arms'ın geçmişteki yapımcısı, BlackSpot Entertainment tarafından Unreal Engine ile geliştiriliyor. 2011'den bu yana çalışan geliştiriciler Combat Arms oyuncularından gelen, fikirleri ve geri bildirimleri temel alarak yeni bir oyun ortaya çıkarmışlar. Yeni bir FPS oyunu ortaya çıkarırken, temel nokta orijinal Combat Arms oyun tarzına sadık kalarak, oyuna mücadeleyi artıracak eşsiz özellikler dahil etmek olmuş.

    ▃ ▅ ▆ █⭐ Line of Sight (FREE 2 PLAY STEAM) GERÇEKCİ GRAFİK ONLINE FPS OYUNU ⭐█ ▆ ▅ ▃



    Line of Sight'da, pasif bir gen olan UEGN-0076’nın keşfedilmesi, insanların telekinetik güçler geliştirmesini sağlıyor. NEMEXIS'in gizli alt bölümlerinden biri olan ve aynı zamanda Combat Arms için biyolojik silah çalışmaları yapan bir şirket bu özel geni bir silah olarak kullanmaya başlıyor. Combat Arms: Line of Sight oyuncusu olarak, bu telekinetik yetenekleri, insanüstü güçler ve psişik silahlar olarak ediniyorsunuz.

    Line of Sight neredeyse sınırsız silah tasarımı ve özel insanüstü güçler sunuyor. FPS severler iyi dengelenmiş ve tempolu oyun tarzı ile PvP maçlarında çeşitli haritalar ve modların yanı sıra “Cryistal Boost” adı verilen ve insanüstü güçleri kazanmaya ve kullanmaya imkan veren ilgi çekici modlar tecrübe edecekler.

    Oyunda Birçok milletten oyuncu bulunmakta Farklı bölgelere göre sunucular yer almakta herhangi bir ping sorunu yaşamıyorsunuz, Clan odaları dahil olmak üzere bir çok oda ve sunucu yer almakta.


    İstediğiniz şekilde ayarlayın!
    Kişiselltirmede neredeyse sınır yok içerik konusunda deniz derya, oyunda 40 Silah ve 1.5 Milyon Özelleştirilebilir Seçenek..



    Line of Sight Başlıca Özellikler:

    ➤Detaylı Silah Özelleştirme – Silahların her bir parçasını özelleştirebilme , oyun tarzınıza göre ayarla ve üzerine kuşan.
    ➤Hızlı Tempolu Oyun – Hızlı Vurdulu-kırdılı Silahlı oyunlardan keyif alan oyuncular ile her türlü Ateşli çarpışmaya hazırlan.
    ➤Günlük ve Sert oyun Modları – Oyundaki mevcut maçlar için sıraya gir bayrak çekme ve baskınlık gibi klasik modlar da dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarına katıl.
    ➤Pisişik Yetenekler – Maç esnasında gerekli şartları yerine getirdiğinde Doğa üstü yetenekleri kullanabilirsin.
    ➤Sıralama, Ligler, ve Clanlar – Oyun içi Benzersiz Özelliklere Kavuşmak için Bir üst Lig için Savaş , Yada aynı amacı güden oyuncular ile birlikte Clan olarak savaşa katıl.

    ▃ ▅ ▆ █⭐ Line of Sight (FREE 2 PLAY STEAM) GERÇEKCİ GRAFİK ONLINE FPS OYUNU ⭐█ ▆ ▅ ▃

    Yayıncı: BlackSpot Entertainment
    Oyuncu tabanı: Genel
    Türü: Shooter
    Çıkış Tarihi: 31/01/2017
    Oyun Linki: Steam 'de Ücretsiz olarak Oynayabilirsiniz.


    Line of Sight Minimum Sistem Gereksinimi:

    ➤İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri
    ➤İşlemci: Dual Core 2.0GHz from Intel or AMD 2.0GHz
    ➤Ram: 2 GB
    ➤Hard Disk alanı: 2 GB boş alan
    ➤Ekran Kartı: NVIDIA GeForce8600/9600GT yada ATI/AMD Radeon HD2600/3600


    Birazda oynanış videolarına göz atalım :






    Oyun mekanikleri olsun grafikler olsun gayet tatminkar benim için zaman geçirmeye değer , eğer sizde oyunu denemek isterseniz, oyun içindeki Nickim: MONSTERKlLL ekleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 28 Mayıs 2019; 18:23:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.