Şimdi Ara

Line 6 spider 3 e pedal/prosesör bağlanır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce almak için konusunu açmıştım şu an almış bulunmaktayım . Amfi spider 3 75 watt. Youtube da distortion pedalları bağlayanlar var ama bağlanmıyor diye duymuştum takılabiliyor mu taklıamıyor mu? Yoksa şans işi mi?

• Bağlanıyor neden bağlanmasın jak girişi olan her canlıya () bağlarsın. Amfiyle alakası olan bir durum değil. He ses güzel olur olmaz sorun orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Bağlanıyor neden bağlanmasın jak girişi olan her canlıya () bağlarsın. Amfiyle alakası olan bir durum değil. He ses güzel olur olmaz sorun orası

Mis gibi celestion hoparlörüm var güzel çıkar heralde . Pek takan olmamış birde öyle bir muhabbet dönünce kafam karıştı baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 18 Nisan 2010; 21:37:58 >
  • Beyler benim bildiğim kadarı ile drive pedalı takılamıyor.Çünkü amfi tamamen dijitalize devreler üzerine kurulmuş bir amfi.Ben bu amfiyi denemedim ama amfi uzmanı bir arkadaşım,bu amfiye drive katı olan pedal takılamadığını,takılırsa devrelerin yanabileceğini söylemişti.

Benim bildiğim kadarıyla drive pedalı takılamıyor ama %100 emin değilim.
  • Pedal kullanamayacağı ile ilgili söylenti var fakat pedal kullanıp sorun çıktığını söyleyen kimse yok.
    Drive pedalı kullanan da var effekt pedalı kullanan da.
    http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/line_6/spider_iii_75/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Pedal kullanamayacağı ile ilgili söylenti var fakat pedal kullanıp sorun çıktığını söyleyen kimse yok.
    Drive pedalı kullanan da var effekt pedalı kullanan da.
    http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/line_6/spider_iii_75/index.html

Söylentiler çok fazla bu amfi ile ilgili.Tabi kullanıp denemeden birşey diyemeyeceğim..
  • Kafam iyice karıştı . Denemeyede korkuyorum elimdeki amfidende olmamak için.

Burda Boss gt 10 prosesörle kullanmış mesela. Yoksa şans işimi bazı aletlerde olur ya kimisinde çalışır kimisinde çalışmaz . Bide amfide pedal diye ethernet girişi gibi bi kısım var o footswitch için mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 x 8 Pin Nasıl Bağlanır?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söylenti var ama dediğim gibi sorun çıktığını söyleyen kimse yok.
    O giriş sanırım Line 6 firmasının FBV pedalları için(yada foot switch emin değilim)

En iyisi gidip bir mağazada yada arkadaşında denemen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 19 Nisan 2010; 14:31:36 >
  • Evet o giriş footswitch için
  • En iyisi gidip denemek olcak heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.