Şimdi Ara

Linderoth'a büyük onur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasarayımız'ın İsveçli yıldızı Tobias Linderoth, ülkesi İsveç'te 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu seçildi.

Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, İsveç'te geleneksel olarak düzenlenen yılın futbolcusu ödülleri oylamasında, bu sezon Galatasaray forması giyen Linderoth, 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu olarak belirlendi.

Oylamada Inter'de forma giyen Zlatan İbrahimovic ise yılın futbolcusu ve yılın forveti ödüllerine layık görüldü.
    İsveç'te 2007 yılının en başarılı kalecisi olarak Rami Shaaban seçilirken, Fransa'da Rennes forması giyen Petter Hansson, en iyi defans oyuncusu ödülünü aldı.

• transfer ettinmi ülkesinin en iyi olanını edeceksin doğru transfer tebrikler yönetim.
  • mevkisi itabariyle yapabileceginin en iyisini yapıyor bu seneki en olumlu transferimizden birisi LİNDEROTH diye düşünüyorum haketmiş.
  • [Deleted by Admins]
  • helal olsun

ayhan ile iyi oluyorlar
  • Yakışır.
  • ayhanı istiyorum bu takıma
  • tam bir savaşçı.helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Galatasarayımız'ın İsveçli yıldızı Tobias Linderoth, ülkesi İsveç'te 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu seçildi.

Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, İsveç'te geleneksel olarak düzenlenen yılın futbolcusu ödülleri oylamasında, bu sezon Galatasaray forması giyen Linderoth, 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu olarak belirlendi.

Oylamada Inter'de forma giyen Zlatan İbrahimovic ise yılın futbolcusu ve yılın forveti ödüllerine layık görüldü.
    İsveç'te 2007 yılının en başarılı kalecisi olarak Rami Shaaban seçilirken, Fransa'da Rennes forması giyen Petter Hansson, en iyi defans oyuncusu ödülünü aldı.

İşte aradığımız kaleci: Rami Shaaban

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.