Şimdi Ara

Lindeki lg g2 gerçek mi sahte mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gercek hocam ucuz olmasinin sebebi büyük bir ihtimalle paralel ithalattir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Gercek hocam ucuz olmasinin sebebi büyük bir ihtimalle paralel ithalattir

Sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalat olsa bile o kadar ucuz olmamasi lazim.Kesin birsey var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kükreyenaslan

Link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-32-gb-kutusunda-sizi-bekliyor-faturali-hic-kullanilmadi-170297781/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
    32 gb sıfır bana çakma gibi geldi sizce orjinal mıdır

Kargo görevlisiyle beraber açıp tutanak tutulabiliyorsa sıkıntı çıkmaz heralde kutu açılmamış ve vodafone faturası var diyor bilgili birisine sor fiyat çok uygun

• Vodafon paralel ithalat cihaz satıyormuki? Fiyat kıllandırıyor evet ama getli alınabilir
  • Cahilliğime verde get nedir.
    Birde cihaz kapıda ödeme ile elime geçtiğinde o anda açıp baksam çakma ise veya bozuk ise parasını vermesem olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçek gıbı
  • quote:

Cahilliğime verde get nedir.
    Birde cihaz kapıda ödeme ile elime geçtiğinde o anda açıp baksam çakma ise veya bozuk ise parasını vermesem olur mu

Sahibindende var olan bir sistem. Guvenli e ticaret deniliyor. Sen parayi ortak hesaba yatiriyorsun. Sonra eleman sana urunu kargoluyor. Bir iki gun falan sen cihazi kurcaliyorsun. Begenirsen aliyorsun. Yok adam belirttigi gibi degilse urunu geri yollayip parani geri aliyorsun. Ustelik taksitlede alabilirsin o urunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Sahibindende var olan bir sistem. Guvenli e ticaret deniliyor. Sen parayi ortak hesaba yatiriyorsun. Sonra eleman sana urunu kargoluyor. Bir iki gun falan sen cihazi kurcaliyorsun. Begenirsen aliyorsun. Yok adam belirttigi gibi degilse urunu geri yollayip parani geri aliyorsun. Ustelik taksitlede alabilirsin o urunu.

Bna kapıda ödeme lazım hiiç bir kredi kartım yok ve havale işleriyle uğraşamam.
    Ozaman bilişimportve bizdeuygun gibi sitelere yöneleceğiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Bna kapıda ödeme lazım hiiç bir kredi kartım yok ve havale işleriyle uğraşamam.
    Ozaman bilişimportve bizdeuygun gibi sitelere yöneleceğiz

Ptt kontrollu kapida odemelide olabiliyor. O sekilde konus elemanla. Oyle gondersin. Sen cihazi kontrol ediyorsun. Oyle aliyorsun.

• Gorunurde bi sikinti yok gibi,ayrica g2 nin replikasinida ben hic gormedim duymadim.

• Mutlaka kontrollu gonderttir. Baska turlu alma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Hocam, işte o görünürdeki fotoğraflar başka bir siteden alınmış.

Gerçekten kendi ürünü olsaydı herkesin yaptığı gibi Vodafone faturasını koyardı. Fatura görseli yok, fiyat uygun, resimler başka siteden alınmış.

Fatura resimlerini koymasını isteyin.

Ayrıca başka siteden görsel alıp kendi cihazının görseliymiş gibi koymak... Şikayet halinde ilan kaldırılır.
  • çok satan mal+aşırı uygun fiyat+alıntı ürün fotosu=dolandırıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.