Haa oynasınmı oynamasın mı derseniz Futbolculuguna sözüm yok fakat adı üstünde Türk Milli Takımı.Türk Vatandaşı Milli Takımı Diil.Ben bu yabancılar türk vatandaşı yapıpda Milli takımda oynatma fikrini çıkaranın ağzına diline tüküriim emi.
Dünya 3.cü oldugumuzda sanki takımda devşirme kırma vardıda şimdi ihtiyaç duyuluyo
Lincoln ve Aurelio sonsuza kadar milli olacaklar diye bişey yok, türk futbolcularımız yetişene kadar takımımıza destek olmalarında sakınca yok.
Adam bi milli takımda oynamak istese gider Almanyada oynardı, Klnsman istemedi diye değil , Lincoln kabul etmedi diye oynamadı.
diğer kounda da yazdığım gibi, bu gereksiz yere çıkarılmış Linkolnu ve GS'yi karştırma planının bir parçası. nobre 8 seneidr burda, aynı durumda birçok yabancı vardır TR de, onlara bu şekilde yaklaşılmazken ne oldu da lincolnun ayağının toz gitmemişken Milli Takıma aldırma peşindeler.
quote:
Orjinalden alıntı: MrKhan
Adam bi milli takımda oynamak istese gider Almanyada oynardı, Klnsman istemedi diye değil , Lincoln kabul etmedi diye oynamadı.
diğer kounda da yazdığım gibi, bu gereksiz yere çıkarılmış Linkolnu ve GS'yi karştırma planının bir parçası. nobre 8 seneidr burda, aynı durumda birçok yabancı vardır TR de, onlara bu şekilde yaklaşılmazken ne oldu da lincolnun ayağının toz gitmemişken Milli Takıma aldırma peşindeler.
lincolnle nobreyi aynı kefeye mi koyalım? lincoln şu an Türkiyedeki en iyi yabancı. tekrar yazıyorum aurelio oynuyorsa lincoln de oynamalı. yada aurelio da çıkarılmalı. ha bir tane ha iki tane.
Bakalım bugün basın toplantısında ne açıklıycak adam.
..Ve sonunda konuşuyor Türkiye’ye geldiği ilk günden beri Sarı-Kırmızılı yönetim ve sponsorların kararıyla medyaya röportaj vermeyen Cassio Lincoln, bugün 14.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecek. Sambacı’nın özellikle Türk vatandaşlığına geçip-geçmeyeceği ile ilgili bilgi vereceği belirtildi. Yetkililer 28 yaşındaki oyuncunun, toplantının ardından taraftarlara imza dağıtacağını bildirdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme