Şimdi Ara

***Lincoln MKZ '13*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avrupalı markalar kadar olmasa da 2011'den bu yana Amerikan markalarında önemli gelişmeler görüyorum. O eski tasarım anlayışını bırakmaya başladılar. Bu otomobilde 2.0 ecoboost'un olması beni şaşırtı doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

2.0 Ecoboost ile gelir bence.

Türkiye'de distribütörü yok diye biliyorum.Bu motoru koyarlarsa bence de iş yapar.
  • Manyak bişey ya bu ne böyle :)
    Olsa TR de keşke, bi farklılık yaratır dı.
  • güzel arabaymış tavanında radikal ve güzel bir durum yok ama vitesi çok hoşuma gitti hep aklımda olan birşeydi ve yanılmıyorsam daha önce hiç böyle birşey görmemiştim.
  • 3.7 Litre motoru var sanırsam , 2.0 dizel modeli ile Türkiye'ye gelse alıcısı cok olur.
  •  ***Lincoln MKZ '13***

***Lincoln MKZ '13***

***Lincoln MKZ '13***

***Lincoln MKZ '13***

***Lincoln MKZ '13***

***Lincoln MKZ '13***

***Lincoln MKZ '13***

• İyi hoş da Euro Ncap ta pek iyi işler çıkartamadı diye biliyorum yanlışmıyım ?
  • Muhteşem olmuş.Arkasından bakıp vayy be denilecek bir araç gerçekten Ön taraftan renoult latitude benziyor sanki(baya bi makyajlanmış haline )
  • Güzel araç. Lakin arka kısımda devam eden stop farları pek hoşuma gitmedi. Açık renk döşemeler ile araç her zaman iç mekanı daha iyi yansıtıyor. Bir de gözümden kaçmayan, gösterge paneli yeni mondeo'ya (fusion) benzetilmiş. Hatta sadece programlar farklı gibi :).

MKZ

***Lincoln MKZ '13***

Yeni Mondeo

***Lincoln MKZ '13***

•  ***Lincoln MKZ '13***
     ***Lincoln MKZ '13***
     ***Lincoln MKZ '13***

• İç ve dış tasarım yeni Mondeo'ya çok benziyor. Birde her tarafını krom yapmışlar. Barzo style olmuş biraz.
  • Hiç kimsede dememiş ki yan kapılar Yeni Mondeo kapılarının aynısı diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: muholan

İyi hoş da Euro Ncap ta pek iyi işler çıkartamadı diye biliyorum yanlışmıyım ?

Evet, yanılıyorsunuz. Araç Euro ncap'te zaten hiç test edilmedi.
    Sanırım sizin bahsettiğiniz, geçenlerde yapılan, birçok aracın sınıfta kaldığı IIHS testleri,
    fakat onda da teste giren araç mkz'nin güncel 2012 modeli. haklısınız o pek başarılı değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.