Sezon başında büyük ümitlerle Galatasaray'a transfer olmasına karşın, performansıyla hayal kırıklığı yaratan Lincoln'den olay sözler... Brezilyalı yıldızın, çok yakın bir arkadaşına dert yandığı ve, "Galatasaray'da mutlu değilim. Buraya gelirken çok farklı düşünceler içindeydim. Fakat karşılaştıklarım beni büyük hayal kırıklığına uğrattı" dediği iddia edildi.
FREKANSLAR TUTMADI
Sambacı'nın, büyük sorunlar yaşadığı Teknik Direktör Feldkamp için de, "Onunla frekanslarımız tutmadı. Performansımın zirvesindeyken beni kadro dışı bırakmasını unutamıyorum. Beni bir türlü anlamak istemiyor.
Galatasaray'da beni hayal kırıklığına uğratmayan tek şey taraftar oldu. Onlar gerçekten de muhteşem" ifadesini kullandığı öğrenildi.
YALNIZLIK ÇEKİYORUM Yalnızlık yaşadığını belirten Lincoln"ün "Eğer Fenerbahçe'ye gitseydim böyle olmazdı. Çünkü takımı Brezilyalı bir teknik direktör çalıştırıyor ve yabancı futbolcuların büyük bölümü Brezilyalı.
Eğer onlarla birlikte oynasaydım performansım çok daha farklı olurdu. Türkiye'ye gelmekle doğru karar verdim ama galiba yanlış takıma geldim" dediği belirtildi.
Avrupanın en iyi 10 numarası LİNCOLN mü böyle demiş. Yok yani Canaydın Transfer ettikleri gün öyle demiştide ondan şeyettim..
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
.....
Eğer onlarla birlikte oynasaydım performansım çok daha farklı olurdu. Türkiye'ye gelmekle doğru karar verdim ama galiba yanlış takıma geldim" dediği belirtildi.
Radyo Spor da Bütün GS li programcılar nerdeyse hepsi söyledi Bu adam sakat ve sorunlu diye ama işte GS taraftarnın umut kapısıydı. inşallah seneye düzelir de GS avrupa da bişeyler yapar.
bu habere inanmıyorum. aklı başında hiçbir futbolcu böyle açıklama yapmaz.
Fener'de oynamak herkese nasip olmaz
Lincoln efendi sen Fenerbahçe'de oynasan ilk 11'e gireceeğini mi zannediyordun yoksa ?
Senden anca Alex'e iyi bir yedek olur.
allex de souza diyorum başka bişey dememe de gerek yok
quote:
Brezilyalı yıldızın, çok yakın bir arkadaşına dert yandığı ve ....
Bir de haberin bu bölümünden palavra olduğu çok bariz anlaşılıyor.
Bunlar da haber yapıyoruz diye geçiniyorlar..
cidden buna inanan var mı ya
quote:
Orjinalden alıntı: ToRNaDo_1905
aynı gazete fenere salladığında inanıyorsunuz ama...
quote:
Orjinalden alıntı: mosfettt
quote:
ben sabahı alıpta okumam bile..o derece kolpa bi gazete.
quote:
quote:
quote:
Gazetelerin kolpalığında karar vermede yetkili ağız sessin demek
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
quote:
quote:
Gazetelerin kolpalığında karar vermede yetkili ağız sessin demek