Şimdi Ara

Lincoln GaziAntep kadrosuna alınmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e Lincoln'süz gitti.

Tatilden geç dönen Lincoln'ün teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından kadroya alınmadığı bildirildi. Lincoln'ün yanı sıra sakatlıkları süren Nonda, Mehmet Topal, Servet, Emre Güngör, Uğur Uçar ve Serkan Çalık ile kart cezalısı Yaser de Gaziantep'e götürülmedi.

Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

Morgan De Sanctis
    Orkun Uşak
    Sabri Sarıoğlu
    Serkan Kurtuluş
    Emre Aşık
    Hakan Balta
    Volkan Yaman
    Alparslan Erdem
    Semih Kaya
    Mehmet Güven
    Ayhan Akman
    Harry Kewell
    Arda Turan
    Aydın Yılmaz
    Hasan Şaş
    Barış Özbek
    Milan Baros
    Ümit Karan

Bülent Korkmaz

• şaka mı bu adam ya
  • Almasın tabi ya Lincoln'ün oynamadığı maçlarda Trabzon'u Eskişehir'i yendik Antep'i de yeneriz
  • Geçmiş olsun ligde ilk 5'e gireriz umarım.
  • Bülent Korkmaz
  • Antreman eksiği olan bir futbolcuyu kadroya almaması bana normal geldi. Eğer kadroya alsaydı zamanında izinden dönen ve antremanlara katılan futbolculara haksızlık yapılmış olurdu.
  • Herkes kendini gs teknik direktörü sandığı sürece ilk 5 e değil ilk 10 a giremeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meira kampa katıldı!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Antreman eksiği olan bir futbolcuyu kadroya almaması bana normal geldi. Eğer kadroya alsaydı zamanında izinden dönen ve antremanlara katılan futbolculara haksızlık yapılmış olurdu.

işte gerçek taraftar böyle olmalı ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... eğer birgün gs taratarının hepsi değilde büyük çoğunluğu böyle düşünme yetisine sahip olursa bir yaşıma daha giricem...

ben lincoln ü hepinizden fazla seviyorum... ama bu maçta oynatmak hem diğer futbolculara hakarettir hemde idman eksiği olan adamı oynatarak belkide maçı kaybedicektir gs... ama ülkemizdeki her taraftar kendini potansiyel t.direktör sandığı için böyle tepkiler doğaldır...
  • quote:

Antreman eksiği olan bir futbolcuyu kadroya almaması bana normal geldi. Eğer kadroya alsaydı zamanında izinden dönen ve antremanlara katılan futbolculara haksızlık yapılmış olurdu.

iyi ama milli maç arası nedeniyle zaten doğru düzgün idmanlar bu hafta başında başladı ve Lincoln salı gününden sonra idmanların tamamına katıldı, ayrıca maç pazartesi günü oynanacak.. aylarca idman yapmayan birisi değil ki idman eksiği bulunsun, sadece takıma verilen 2 gün izinden fazla olarak 3 gün daha idman yapmadı.. Şimdi adamı Antep maçına götürmüyorlar, sonra haftaya derbi maçında kötü oynarsa yine taraftara yem edecekler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

işte gerçek taraftar böyle olmalı ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... eğer birgün gs taratarının hepsi değilde büyük çoğunluğu böyle düşünme yetisine sahip olursa bir yaşıma daha giricem...

ben lincoln ü hepinizden fazla seviyorum... ama bu maçta oynatmak hem diğer futbolculara hakarettir hemde idman eksiği olan adamı oynatarak belkide maçı kaybedicektir gs... ama ülkemizdeki her taraftar kendini potansiyel t.direktör sandığı için böyle tepkiler doğaldır...

coolfire fenerlidir.

• quote:

quote:

görende adam 2-3 aydır sakat yeni top degiyor ayagına. 2-3 günlük antreman eksigi var adamın o kadar.ayrıca antreman eksigi olmayan mehmet guven,nonda, ümit gibi kazmalar oynacagına antreman eksigi olan lincoln oynasın 10 kat daha iyi.

• Adama Ekstra Antreman Koydular.
    Ayrıca Sanli Kondisyon Eksiği Var.
    Gördük Lincolnsüz Maçlarımızı.
    Ya Yenilgi ya Beraberlik. Yendiğimiz Varsa Zevksiz Tatsız Bi Maç Oluyo

• iyi yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

quote:

quote:

coolfire fenerlidir.

coolfire ın hangi takımı tuttuğu beni ilgilendirmiyor... adam objektif yaklaşıyor duruma...

1- adam izin almadan ülkesine gitti
    2- 2 günlük izinden 9 gün sonra döndü
    3- tam 1 hafta idman kaçırdı.. aranızda profesyonel futbol oynayan varsa eğer 1 haftalık idman ne demek bilir.. heleki süper lig takımı için...

ilk 2 seçenektekiler sonucu bu hafta oynasaydı takım arkadaşlarına terbiyesizlik olurdu. sen git gez ülkende onlar çalışsın sonra kafana göre geri dön 11 de yerin hazır olsun... yok öyle yağma... aynısını robinho yaptı o da 1 maç kesik yedi...

3.seçenekteki olay sonucuda gs eğer lincoln le sahaya çıksaydı 10 kişi oynardı... ha alır kadroya son 20 dk oynatırdı o zamanda bilinçli gs taraftarı gene bunu olay yapardı...

lincoln arda ile gs deki en beğendiği uğruna kombine aldığım futbolcu ama bu hafta oynamaması en doğru karar... tebrikler b.korkmaz..

• İyi olmuş. İşimiz Lincolnün iyi oynayıp kazanmaya kaldıysa Sabrinin isabetli orta yapmasını beklerim daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

iyi ama milli maç arası nedeniyle zaten doğru düzgün idmanlar bu hafta başında başladı ve Lincoln salı gününden sonra idmanların tamamına katıldı, ayrıca maç pazartesi günü oynanacak.. aylarca idman yapmayan birisi değil ki idman eksiği bulunsun, sadece takıma verilen 2 gün izinden fazla olarak 3 gün daha idman yapmadı.. Şimdi adamı Antep maçına götürmüyorlar, sonra haftaya derbi maçında kötü oynarsa yine taraftara yem edecekler..

asıl bu maçta kötü oynasaydı yem olacaktı... izinsiz gitti antreman kaçırdı ayıp etti alın işte tüm yaptıklarına rağmen oynattık görün halini diyeceklerdi... bu yönden bakıldığındada isabetli bir karar olmuş bence..

• quote:

quote:

Geçen Trabzon maçında da idman eksikliği vardı dimi ?
    Ondon sonraki Eskişehir maçında da idman eksikliği var diye oynatmadıydı.

Geçin bunları arkadaşlar. Futbolcuyu ne için alır bir takım "oynatmak için" sen oyuncuyu oynatmazsan bi yararı dokunmaz sana.

En büyük teknik direktörler bile iyi oyuncuları kaprisleri yüzünden en fazla 1 maç oynatmıyor, sora para cezası falan veriyorlar. Bu ne biçim teknik direktörlük böyle kardeşim ? Eğer oyuncuna 3 maçtan beri söz geçiremiyosan çek git takımdan. Söz geçiriyosanda oynat oynasın.

İdman eksikliğinden falan bunlar hikaye, Lincoln'e verilebilecek SAÇMA SAPAN bir cezadan ibaret herşey. Sonuçta takım kaybediyor.

• Lincoln oynasaydı eğer diğer oyunculara haksızlık olurdu. Lincoln profesyonel düşünmeli ve aldıgı paranın ve formanın hakkını vermeli. 8 gün gelme takıma sonra da kalk 11 de oyna olacak iş mi bu?
  • bencede iyi olmuş. korkmaz geldikten sonra hangi maçta ne yaptı ki? 10 kişiyle oynayacagmıza almasın daha. ha baştan küstürmeyeceklerdi orası ayrı
  • Oynatmayacaksa niye kadroya aldınız dersiniz kadroya almayıncada niye kadroya almadı diyorsunuz. Bülent oynatmayı düşünmüyor ve kadroyada almamış.

Ne istediğinizi bilmiyorsunuz valla. Şimdi kadroya alıp oynatsa yüzsüz adam hem istemiyor hemde oynatıyor derdiniz.

Çok tuhaf insanlarız biz yaw.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.