Şimdi Ara

Linç kültürü ve hakaretler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal medya öyle bir cehenneme dönüştü ki herkes herkese istediğini hakareti ediyor ve bu yanına kar kalıyor. Beni hiç tanımayan bir adam benim hakkımda atıp tutabiliyor. Namusuma şerefime kadar dil uzatabiliyor.
    Tipimden tutun kiloma düşünce yapıma o gün yaptığım harekete bile karışabileceklerini, fikir belirtebileceklerini ve bu fikirlerini hakaret şeklinde sunabileceklerini sanıyorlar.
    Artık dayanamıyorum insanların olayın gerçek yüzünü bilmeden hemen linç etmeye çalışmasına. Ne meraklısınız birilerine hemen hakaret etmeye, hakkı olmayan laflar söylemeye.

• Ne olduda sana hakaret ettiler
    Ayrica bu bahsettigin sadece sosyal medyada olmuyor
    Trafikte hic tanimadigin birisi gelip ana avrat kufur edebilir
    Yada sokakta hic tanimadigin bir adamda
    Lakin durup dururken kimsede kimseye hakaret etmez kanisindayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medya hesabın mı vardı? Kim hakaret etti?
  • İnsanlar özgürlük olayını çok yanlış anladılar. Özgürlük başkalarına hakaret edebileceğin, dini, manevi değerleriyle dalga geçebileceğin vb anlamına gelmiyor. Kimse kendi karakterine, kendi yaptıklarına bakmıyor. Herkes birbirini ezme çabasında. Başkalarına istediklerini söyleme yetkisini kendilerine verirler ama onlara birisi aynı şekilde davrandığında burunlarından solurlar. Kimse empati yapmıyor artık. Millet karşısındakini ne kadar kırdığından bir haber. Başkalarının kusurlarını bulmaktan ve bunları dile getirmekten haz alıyorlar. Çünkü kendi kusurlarının farkındalar ve başkalarında kusur bulunca kendi kusurlarını gizlediklerini sanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ne olduda sana hakaret ettiler
    Ayrica bu bahsettigin sadece sosyal medyada olmuyor
    Trafikte hic tanimadigin birisi gelip ana avrat kufur edebilir
    Yada sokakta hic tanimadigin bir adamda
    Lakin durup dururken kimsede kimseye hakaret etmez kanisindayim
    Bu bahsettiğimi donanım haberi düşünerek yazdım aslında hocam. Bir olay anlatılıyor ve kim haklı kim haksız bakılmaksızın küfürler havada ucusuyor. Genelde anlatan tarafın olayları taraflı anlattığı düşüncesindeyim. Hayatları hakkında hiçbir fikrimiz olmayan kaç kişinin arkasından 'yapmıştır o...... ç.....' diye hakaret ediyoruz. Buna öfkeli olduğumu belirttim.

Gerçek hayatta en azından bize karşı yapılan yanlışları görüp bir yorumda bulunuyoruz burası gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.