Şimdi Ara

-_- Limp Bizkit (LB) Fan Sayfası - Keep On Rollin' Baby ]6[ -_- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ekle
  • ben bu grubun hastasıydım zamanında. ortaokul ve lise döneminde. mtvden ve kadıköy akmardan takip ederdim bu grubu. beni de ekle o yüzden. bol bol gelirim..
  • hocam ekle demişsin de adamlar topici açmışlar. bir daha da dönmemek üzere gitmişler. yazık olmuş konuya anlayacağın.. ben de severim limp bizkiti. bu albümün walking away şarkısı da fena olmamış. güzel diyebiliriz aslında. falan filan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halo92

    hocam ekle demişsin de adamlar topici açmışlar. bir daha da dönmemek üzere gitmişler. yazık olmuş konuya anlayacağın.. ben de severim limp bizkiti. bu albümün walking away şarkısı da fena olmamış. güzel diyebiliriz aslında. falan filan.

    Arkadaşlar buradayız bir yere gitmedikte bu konu Limp Bizki hayranları konusu değilki üye ekleyeyim.Bu konu sadece son çıkan albümü tanıtım amaçlı bir konu.Üye ekleme diye birşey yok yani.
  • limp bizkit topici istiyoruz. ben şatafatlı bir konu açmasını bilmiyorum o yüzden bu konuyu açan arkadaşlardan rica ediyorum limp bizkit topicini açmasını. şimdiden hayırlı olsun yeni topicimiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadiryildiz86

    limp bizkit topici istiyoruz. ben şatafatlı bir konu açmasını bilmiyorum o yüzden bu konuyu açan arkadaşlardan rica ediyorum limp bizkit topicini açmasını. şimdiden hayırlı olsun yeni topicimiz.

    Madem bu kadar istiyorsunuz konuyu güncelleyip fan sayfasına çeviricem.

  • çok iyi olur. ayriyetten bir fan sayfası açmayalım şimdi. boşuna topic israfı olur. dimi ama
  • Ulen Golden Cobra şarkısı çok iyi be, valla yeni dinledim onca zaman sonra, kliple birlikte dehşet iyi gidiyor, safi Wes Borland'ın varlığı ve Fred'in ultra dansları bile yetiyor arkadaş! O değilde bu Wes Borland çok sağlam riffler yazıyor, gitar tarzı bağımlılık yapıyor adamda.

    Bu adamlara gitmediğime çok pişmanım ulen, Korn'a gitmiştim mükemmeldi. Bir daha gelsinler bea. Limp Bizkit ile Linkin Park'ı kıyaslamak bile komik. Linkin Park'ın Hybrid Theory albümünü toptan gömer Limp Bizkit 2,3 sağlam şarkısıyla. Linkin Park ciddi anlamda pop kaçar LP karşısında. Hybrid Theory'i çok sevmeme rağmen söylüyorum bunu, Chester'ın vokallleri kurtarır, rock havası verir LP'a gerisi hikaye.

    İsimlerini yan yana bile kullanmayın, ha ayrıca Fred Durst'e de bok atmayın len, bu adam kadar rap vokali yer yer rock çığlıklarla ve genel olarak grubun turntable efektleri olsun, Wes'in uçuk gitarları olsun, bu kadar güzel bir uyumla ve enerji ile aktarabilecek bir tane daha bulamazsınız.

    Fred'in modları, Limp Bizkit'i insanların onun yüzünden sevmeme sebepleri falan zaten Limp Bizkit'in olayıdır. Limp Bizkit Fred Durst'tür, Wes Borland'sız eksik kalır ama Fred Durst olmadan da Limp Bizkit diye birşey olmaz. Yani biz sevenler Fred'in tüm o uyuzluklarını seviyoruz zaten.

    Grubun adının bulunuşu bir yana, o ismin neden son kararları olduğunu dinleyin Fred'in ağzından:

    Çevirdim tabe; İnsanlar albümlerimizi ellerine alıp baktıklarında cd kapağında Limp Bizkit ismini görünce, bu ne lan böyle grup ismi mi olur asdasdasd deyip almaktan vazgeçecekler, işte bizimde bizim müziğimizi dinlemelerini istemediğimiz kitle budur, o yüzden böyle abidik gubidik bir isim koyduk gruba, adımız dahi yetsin bu tarz mal insanların koşarak kaçmasına bizden.

    Yani özetle adamların olayı ta en başından beri bu, tüm o antipatik gelen tavırlar, arıza sözler falan en başından Limp bizkit'in mayasında olan şeyler, grubu başarılı yapan şeyler.

    Limp Bizkit, Fred, Wes, bir tanedir arkadaşım, yerini dolduracak bir eşi benzeri yok. Rap vokali de cuk diye oturur gruba, müziklerine Fred'in. Wes'in şahane gitarları ile birlikte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 21 Nisan 2013; 11:12:07 >




  • Benim içinde yeri doldurulamayacak bir gruptur.Çok severim kendilerini.Bir ara Wes , Marilyn Manson ile çalışmaya başladığını söylemişti.Ama sonra bundan vazgeçip tekrar geri döndü.İyikide dönmüş.

    Results May Vary ile başlayan düşüş ve The Unquestionable Truth (Part 1) rezilliği ile gelen çöküşten sonra çok korkmuştum artık dağılırlar diye.Ama sonra tekrar bir araya gelip Gold Cobra ile müthiş bir dönüş yaptılar.
  • Bu arada yeni bir single yayınlandı arkadaşlar.Şarkının adı Ready to Go.Lil Wayne ile birlkte söylüyorlar.Bu sene içinde gelecek olan yeni albüm "Stampede of the Disco Elephants" 'tan ilk single.

    Dinlemek için alttaki linke bakabilirsiniz.

    https://soundcloud.com/theboiler/limp-bizkit-ready-to-go


     -_- Limp Bizkit (LB) Fan Sayfası - Keep On Rollin' Baby ]6[ -_-




  • LB şubat ayında Cash Money Records isimli firma ile anlaştı.Artık albümlerini bu şirketten yayınlayacaklar.LB bu sene "Stampede of the Disco Elephants" isminde bir albüm bir E.P. ve The Unquestionable Truth (Part 2)'yi yayınlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 23 Nisan 2013; 12:17:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: urazs


    quote:

    Orijinalden alıntı: kadiryildiz86


    quote:

    Orijinalden alıntı: halo92


    quote:

    Orijinalden alıntı: avcıerhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: LightningRaven


    Konuyu fan sayfasına çevirdim arkadaşlar.Sizleride ekliyorum.







  • canlanın aslan parçaları
  • Eklee

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.