Şimdi Ara

◘◘Limitsiz İnternette Yüksek Fatura !!◘◘

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar d-smart+smile adsl kampanyasına katıldım.Vergilerle toplam 62tl sabit fatura geliyordu, bu ay neden oldu bilmiyorum 92 tl fatura gelmiş.4-5 gündür adam akıllı bir wifi kullanayım dedim ondan olabilir mi? Wi-fi içinde paramı alıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 19 Mart 2013; 16:08:59 >

• +++++++++
  • müşteri hizmetlerine bir danışın bir yerde hata yapılmıştır geçen ay bana 40 tl geldi evvelce 20tl fazla almışlar onu düşmüşler. bu ay 60. tl geldi.

edit yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 19 Mart 2013; 16:35:07 >
  • Arayıp öğrendim.Kampanya zaten 55tl lik, uydu kurulumu için + vergi için 62 tl ye kadar çıkıyordu.Şimdi 20tl fatura gecikme bedeli + cart curt vergisiyle 92 tlyi buldurmuşlar.Taahhüt bitsin direk çıkıcam smile'dan.Olmaz olsun böyle sağlayıcı ya.
  • nasıl iptal ettireceksin merak ediyorum

o kadar da kolay değil smile adsl abonelik iptali
  • sen suan sınırlısın sakınleş dostum ttnete gecmeyı dusunuyosan da bır daha dusun derim bende 2 ay önce ttnete gectım internet +telefon (internet limitsiz kota aşımı falan yok) lafta 44 tl gelecektı ama 2 aydır 70 tl fatura gelıyor ıste bundan dolayı bır daha dusun derim itiraz ettik ama bir şey cıkacagından degıl ama gelecek ayda aynı fatura gelırse ıptal ettırıyorum hepsı bırbırınden beter al bırını vur ötekine
  • Malesef iptal ettiremicem, taahhütü bozarsam tv+internet olduğu için bütün d-smart paralarınıda üstüme yıkarlar.1 sene daha sıkıcaz dişimizi, daha önce ttnette kullandım o da beter ama bu daha beter.Bana bu kampanyanın tek getirisi galatasarayın şampiyonlar ligi maçlarını izleyebilmek oldu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada 55 geliyodu her ay bu ay 68 gelmiş
  • Sağlayacılar Adamı delitiyor . Hepsi böyle hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.