Şimdi Ara

Limitsiz internet sağlayıcısı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni eve taşındık eskiden komşuyla ortak kullanıyorduk şimdi kendimiz alacağız. Ben pek anlamıyorum limitsiz her ay aynı fatura gelecek 50 liraya kadar en iyisi hangisidir? Yardımınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netspeed 8 mbps akksiz taahhütsüz 44₺

• Oris telekom var 60 tl ye altyapın ne kadar destekiyorsa ona göre sınırsız internet veriyorlar ona bakabilirsinforumda konusu var
  • netspeed alacaksan üzerine 10 tl ekle sabit ip vermediklerinden yoğun saatlerde ping yüksek oluyor.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Biz de bilgisayar yok telefondan bağlanıyoruz sabit ip almasak çok sıkıntı yaşar mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan2834 -- 9 Ağustos 2018; 21:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan2834

Biz de bilgisayar yok telefondan bağlanıyoruz sabit ip almasak çok sıkıntı yaşar mıyız?
    Valla ben sabit ip aldığım halde yinede ping yüksek oluyor
  • dogukan2834 D kullanıcısına yanıt
    Her ping sorunu CGN'den olmayacağı gibi CGN genelde İstanbul'da uygulanıyor, RIPE her bölgeye belirli sayıda IP dağıtıyor ek IP'de ISP'lere masraf olacağından size bedavaya sunmuyorlar, sıkışık tepişik bölgelerde doğal olarak IP az. Çözüm IPv6 ama bizim ISP'lerimiz genelde mal ve ağ idarecileri süper bilgisiz olduğundan geçemezler. Ancak Tunus, Fas falan geçer biz onlarla beraber geçeriz.
    Kısacası bir ISP'ye geçerken pingim yüksek olacak hemen ek IP alayım, veya illaha CGN olacak gibi önyargılar saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altyapısız internet önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 65 tl ver standart fiyat limitsiz kullan bence. Taahhüt yok beğenmezsen iptal edersin.
  • göknet
    netspeed
    turknet
    fixnet
    keşke google fiber olsa onu tavsiye etsek
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.