Şimdi Ara

LİMİTSİZ EN UCUZ İNTERNET?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve net çektireceğim fibernet hipernet vs yok malesef oturduğum yerde. Normal adsl ile bağlanacağım. En ucuz limitsiz internet hangisi bulamadım. ttnet, uydu net, smile vs herhangi birisi olabilir.

Edit: 1mbps uydunet aboneliği bitmiş 29 liralık
    birinden devir alabilir miyim bu fiyata peki?

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 19 Temmuz 2013; 6:00:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline kurumsal satış temsilcisi vardı forumda ismi de yanlış hatırlamıyorsam Murat Bey'di. 2 yıl sözleşmeli aylık 34.90 tl'den 8 mbit sınırsız kullanabiliyorsun. Istersen forumda araştır.

• O KAMPANYA DEĞİŞTİ 33TL DÜŞTÜ FİYATI 1 YIL SÖZLEŞME OLDU HIZ 16MBİT OLDU AKK 75 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

O KAMPANYA DEĞİŞTİ 33TL DÜŞTÜ FİYATI 1 YIL SÖZLEŞME OLDU HIZ 16MBİT OLDU AKK 75 GB

hangisi bu hocam link atar mısın mümkünse arıyorum bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

O KAMPANYA DEĞİŞTİ 33TL DÜŞTÜ FİYATI 1 YIL SÖZLEŞME OLDU HIZ 16MBİT OLDU AKK 75 GB

KURUMSAL SİRKETLER İÇİN BU KAMPANYA TURKCELL SİRKET HATTI KULLANLAR İÇİN 33 TL VERGİLER HARİÇ 16MBİT HIZINDA AMA 17MBİT HIZ TANIMLIYOLAR TAM 16.50 CİVARI HIZ ALIRSIN UPLOAD 1024 TANIMLI PİNG 8-10 ARASI DEĞİŞİYOR ŞİRKETTE KULLANIYORUZ BİZ 75 GB ADİL KULLANIM KOTASI VAR ONU AŞINCA HIZINI 4999 OLARAK DÜŞÜRÜYOLAR

0850 222 1 222 ARA TURKCEL PLATİUM KAMPANYASI HAKKINDA BİLGİ AL MODEM VDSL2+ DESTEKLI AYNI ZAMANDA İPTV VE VOİP DESTEKLİ BİR 4 PORTLU MODEM GETİRİYOLAR AİRTİES MARKA

http://www.superonline.net/kurumsal/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

KURUMSAL SİRKETLER İÇİN BU KAMPANYA TURKCELL SİRKET HATTI KULLANLAR İÇİN 33 TL VERGİLER HARİÇ 16MBİT HIZINDA AMA 17MBİT HIZ TANIMLIYOLAR TAM 16.50 CİVARI HIZ ALIRSIN UPLOAD 1024 TANIMLI PİNG 8-10 ARASI DEĞİŞİYOR ŞİRKETTE KULLANIYORUZ BİZ 75 GB ADİL KULLANIM KOTASI VAR ONU AŞINCA HIZINI 4999 OLARAK DÜŞÜRÜYOLAR

0850 222 1 222 ARA TURKCEL PLATİUM KAMPANYASI HAKKINDA BİLGİ AL MODEM VDSL2+ DESTEKLI AYNI ZAMANDA İPTV VE VOİP DESTEKLİ BİR 4 PORTLU MODEM GETİRİYOLAR AİRTİES MARKA

http://www.superonline.net/kurumsal/

şirket mi kurmam gerekiyor bunu almak için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En uygun 1000 mhps internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.