Şimdi Ara

Limit turv integral fasikuller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bu konulardan fasikul almak istiyorum. Forumlarda herkes farkli seyleri onermis. Arkasaslar bu derslerden fasikul alip gercekten bana ogretti dediginiz yayin varmi. Hocam siradisi analiz ve yuzdeyuz yayinlarini onerdi. Siz ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kronoos K kullanıcısına yanıt
    karekök al baya ayrıntılı guzel
  • karekök zor değilmi ?
  • tekinay yayınları trigonomtri türev integral fasikülünü aldım kullanıyrm hepsi çözüm dvd li çok beğendim tavsiye ederimhttp://www.kitapisler.com/Matematik-Fasikulleri/_br_205-844
  • Yuzde yuz

• beyler türevde kesinlikle apotemi derim . integralini aldım ama kullanmadım limit içinde çap güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

beyler türevde kesinlikle apotemi derim . integralini aldım ama kullanmadım limit içinde çap güzel

türevim 0 diyebilirim. türev alma kurallarını felan biliyorumsadece. apotemi zorlarmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Zorlamaz hocam. İlk adım testleri baya öğretici. Son testler biraz hard ama o da olacak artık. Hatta şu an çözüyorum

• Sonuc, gur, esen, apotemi

• cevaplar için teşekkürler. apotemi alıyorum :)
    Doğru seçim
  • Yuzdeyuz integral kullaniyorum baya kaliteli sorular var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum bende türev alma kurallarını biliyor geometrik yorumda zorlanıyordum gittim apotemi aldım türev almada sıkıntı çıkmadı geometrik yorumda adım pekiştirmelerin son sorularında zorlandım bölüm sonu testlerininde çözümlü olanlarında zorlandım ama sonradan farkettim ki sorular gerçekten zor yani zorlandığım için sevindim diyebilirim . hiç çözemeyedebilirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.