Şimdi Ara

Limit Türkçe Soru Bankası mı acayip yoksa ben mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu kavrıyorum biiyorum ama sanki çok çetrefilli acaip sorular var ? kullanan arkadaşlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yumurtanınfaydaları

konuyu kavrıyorum biiyorum ama sanki çok çetrefilli acaip sorular var ? kullanan arkadaşlar var mı?

kardeş limit matematikte değil miydi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumyheros

quote:

konuyu kavrıyorum biiyorum ama sanki çok çetrefilli acaip sorular var ? kullanan arkadaşlar var mı?

aynen konu limit matematikte mevcut ama benim bahsettiğim limit yayınları türkçe soru bankası ygs

• bende de edebiyatı var.Edebiyatıda cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynen konu limit matematikte mevcut ama benim bahsettiğim limit yayınları türkçe soru bankası ygs

anladım dostum up olsun tebessüm olsun diye yazdım

bu arada bende de paragraf kitabı var adem çevikin, onda da çok saçma sorular var ya hiç uygun olmayan şeyler cevap diye çıkıyo, çözmeyi buıraktım bende

femin türkçe 25li denemesini alıp çözerim yakında yararı olur dakka flan tutup çözersen tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

bende de edebiyatı var.Edebiyatıda cok zor

edebiyatı bende de var geçen sene aldım çok tutturmuşlar die ama faydalı olur die düşünüyorum limitin tüm yayınlarında alışılmadık sorular mevcut coğrafya ve tarihi de öyle türkçeden iyi bir soru bankası arıyorum bu aralar sınava yakınn
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anladım dostum up olsun tebessüm olsun diye yazdım

bu arada bende de paragraf kitabı var adem çevikin, onda da çok saçma sorular var ya hiç uygun olmayan şeyler cevap diye çıkıyo, çözmeyi buıraktım bende

femin türkçe 25li denemesini alıp çözerim yakında yararı olur dakka flan tutup çözersen tavsiye ederim

bayramn bitiminde alıcam onların hepsini tüm konular bitince aynen dakika tutarak çözmek gerekiyor haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.