Şimdi Ara

Limit turev integral Nejdet mi Behzat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar trigoyu Nejdet hocadan bitirdim.limit Türev integral için de Nejdet hocam yoksa Behzat hoca mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tofaş Şahin mi Doğan mı?

• yani diyorsun her türlü para vericem.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce bitirmedim limit turev integrali sadece okulda arada bi gider dersi dinlerdim o da nadir yani. O yüzden Behzattan baslarsam ağır gelirmi birden diye soruyorum.

• 420Haxorz kullanıcısına yanıt
    Nejdet hocanın dersleri pahalı degil.

• ertugdur E kullanıcısına yanıt
    Yeni müfredatı öğreneyim fazlasına gerek yok diyosan brnin yeni videoları yeterlidir. Lys temelin varsa sıkıntı olmaz.

• ertugdur E kullanıcısına yanıt
    pahalı olup olması önemli değil. Youtube ta birçok integral anlatan hoca var.Onların arasından illaki iyi anlatanlar var.Onları aramak varken paralı hoca bulma sevdanız... Hocalara geldik paralı olsaydı emin ol herkes çok överdi , insanoğlu işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Behzattan dinle hocam konuya ilk kez calisiyosan zorlanirsin ama öğrenirsin

• 420Haxorz kullanıcısına yanıt
    Bi okadarda söverlerdi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 420Haxorz

pahalı olup olması önemli değil. Youtube ta birçok integral anlatan hoca var.Onların arasından illaki iyi anlatanlar var.Onları aramak varken paralı hoca bulma sevdanız... Hocalara geldik paralı olsaydı emin ol herkes çok överdi , insanoğlu işte

Diğer konulardaki tutumunu da gördüm.Behzata veya başka bi hocaya para verip ders dinleyenlere acaip karşısın.Neredeyse söveceksin yani.Sen bedava dersleri dinleyip anlayabilirsin kimse sana bir şey demiyor.Adam Nejdet mi Behzat mi diye sormuş.İkisinden birinisini dinlediysen fikrini belirt.Hiç izlemediysen cevap yazma.Herkes bedava videoların olduğunu biliyor zaten.Adam belki o bedava videoları dinledi ve anlamadı.Merak etme kimsenin boş yere para harcıyım yav diye bi fantezisi yok.Boş yapıp duruyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanulasli

Behzattan dinle hocam konuya ilk kez calisiyosan zorlanirsin ama öğrenirsin

sağol hocam teşekkürler.
  • İlk önce nejdetle hepsini bitir, sonra behzata geç. (Nejdet kirpi behzattan kat kat iyidir fakat zorluk açısından behzat daha zor)

Trigonometride nejdeti dinlediysen dahasına gerek yok, bol bol soru çöz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

İlk önce nejdetle hepsini bitir, sonra behzata geç. (Nejdet kirpi behzattan kat kat iyidir fakat zorluk açısından behzat daha zor)

hocam fazla zamanım yok. o yüzden birini seçebilirim sadece. diğer derslerde var halletmem gereken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugdur

quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

İlk önce nejdetle hepsini bitir, sonra behzata geç. (Nejdet kirpi behzattan kat kat iyidir fakat zorluk açısından behzat daha zor)

hocam fazla zamanım yok. o yüzden birini seçebilirim sadece. diğer derslerde var halletmem gereken.

Ben olsam nejdet kirpiyi seçerdim.

• ben sadece koyun gibi manipüle edilmenize üzülüyorum.Maalesef bu her yerde var.Iphone un bu kadar sevilmesi tabiiki de pahalı olmasından kaynaklanıyor.Yani size üzüldüğümden yazıyorum öyle.Alırsınız yada almazsınız bana ne yararı var ne zararı.Birde diyorsun : "Adam belki bedava videoları izledi anlamadı diye" sen adamı mal yerine mi koyuyorsun? Paralı ders anlatımların ne farkı var? Asıl sen boş yapma.https://tr.wikipedia.org/wiki/Akkoyunlular hükümdarı falan mısın?
  • quote:

ben sadece koyun gibi manipüle edilmenize üzülüyorum.Maalesef bu her yerde var.Iphone un bu kadar sevilmesi tabiiki de pahalı olmasından kaynaklanıyor.Yani size üzüldüğümden yazıyorum öyle.Alırsınız yada almazsınız bana ne yararı var ne zararı.Birde diyorsun : "Adam belki bedava videoları izledi anlamadı diye" sen adamı mal yerine mi koyuyorsun? Paralı ders anlatımların ne farkı var? Asıl sen boş yapma.https://tr.wikipedia.org/wiki/Akkoyunlular hükümdarı falan mısın?

Hocam çok yanlış düşünüyorsun. Nejdet kirpi ile diğer hocalar arasında dağlar kadar fark var, bunu kendin deneyerek de görebilirsin. Videolu ders anlatımı bir yana, önünde o konunun soruları var, interaktif bir şekilde çözüyorsun ve bu da bilginin kalıcılaşmasını kolaylaştırıyor. Hangi hocada gördün sen böyle sistem? Matakademi ve hocalara geldik vardı adamakıllı bedava youtube kanalları, onlar da paralı sisteme geçtiler. Ama herkesi hayatına kimse karışamaz, belki biri nejdet kirpiden anlamaz da şenol hocadan anlar, kapasiteye bağlı.

• valla behzatın bu senekiler baya iyi olmuş nejdetten limit izlemiştim grafikte limitleri falan çok kısa anlatmış beğenmemiştim pek

ben behzatı tercih ediyorum , ama vaktim yok demişsin behzat uzun olur
  • Br'den limit türev integral alsak ne kadar sürede biter?
  • quote:

ben sadece koyun gibi manipüle edilmenize üzülüyorum.Maalesef bu her yerde var.Iphone un bu kadar sevilmesi tabiiki de pahalı olmasından kaynaklanıyor.Yani size üzüldüğümden yazıyorum öyle.Alırsınız yada almazsınız bana ne yararı var ne zararı.Birde diyorsun : "Adam belki bedava videoları izledi anlamadı diye" sen adamı mal yerine mi koyuyorsun? Paralı ders anlatımların ne farkı var? Asıl sen boş yapma.https://tr.wikipedia.org/wiki/Akkoyunlular hükümdarı falan mısın?

Kardeşim sen internetteki her konuyu hangi hocadan dinlersen dinleyip anlıyorsan süper zekasındır.Sana tapıyorum o yönünnden ama adam hocalara geldik den izledi BELKİ ve anlamadı?Paralı dersin bedava ders anlatımından ne farkı var diyorsun bu demek oluyor ki ya paralı dersleri izledin ya da hiç izlemedin boş boş konuşuyorsun.Bu devirde kimse koyun değil sende çoban olamazsın.Herkes her videoyu anlayacak diye bir kaide yok ben kimseyi mal yerine koymuyorum.Tam tersine sen bizi mal yerine koyuyorsun.Bedava videolar olduğunu bizde biliyoruz kimse kimseye boş yere para vermiyor.Ayfon mudur nedir onun sevilmesinin nedeni pahalı olması değil iş görür ve kaliteli bir şey olmasından kaynaklanıyor.Neyse burada Iphone tartışmasına girmeyeceğim.Espri güzelmiş youtubedaki bedava hocalar mı öğretti?

• 2-3 haftada bitirebilirsin sadece matematik bakacaksan

mezunsan daha kısa sürede biter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.