Şimdi Ara

Limit kronometre paragraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabı alma diyenler oluyor. Limit yayınları iyi değil miydi?

• ÖSYM'nin sorduğu paragraf soruları ile alakası yok. Çoğu sorunun bir cevabı yok, oturup üzerine uzun uzun tartışılacak sorular. Kimisi ise direkt yanlış. Sınavda 37-3 yaptım Türkçede ama o kitapta 10 soruluk testte 4-5 "yanlış" çıkıyordu. Yani durduk yere stres yapmak, sinirlenmek ve moralini bozmak istiyorsan iyi bir kitap.

Paragraf hız soru bankasını öneririm eğer sb arıyorsan. Başka tavsiye veremem ama o kitabı kesinlikle almamanı öneririm.
  • Paragrafim sayesinde iyileşti bazen uçuk sorular cıkabiliyor ama gayet guzel kitap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • usenol kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • ÖSYM'nin sorduğu paragraf soruları ile alakası yok. Çoğu sorunun bir cevabı yok, oturup üzerine uzun uzun tartışılacak sorular. Kimisi ise direkt yanlış. Sınavda 37-3 yaptım Türkçede ama o kitapta 10 soruluk testte 4-5 "yanlış" çıkıyordu. Yani durduk yere stres yapmak, sinirlenmek ve moralini bozmak istiyorsan iyi bir kitap.

Paragraf hız soru bankasını öneririm eğer sb arıyorsan. Başka tavsiye veremem ama o kitabı kesinlikle almamanı öneririm.
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    O kadar deneme var biraz üst düzey bu kendini yeterli seviyede hörüyorsan dene şansını :)

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Hocam limiti çok iyi dedikleri için aldım aslında. Başka ne önerirsiniz?
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Siz ne önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hız ve renk paragraf diyorsan o kitabı daha yeni bitirmek üzereyim
  • hocam ben bir hataya düşüp aldım, mezunum sınavda paragrafları fulledim ama limitte ne hikmetse 10 soruluk testlerinde 5 yanlışım çıkıyordu cevapları hep tartışmaya açık kesinlikle önermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodenwashere -- 16 Kasım 2019; 11:4:59 >
  • theodenwashere kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer eksiklerim var ''bazı'' paragraf tarzlarında sıkıntı yaşıyorum diyorsan Rüştü Hoca Taktiklerle Paragraf, ha diyorsan bütün tarzları iyi biliyorum altın anahtar olabilir.
  • theodenwashere kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmal nasıl?
    Hız ve renk değil, onu da çözdüğümü hatırlıyorum ama denemelerini çözmüştüm. Çerezlikti.

Benim bahsettiğim paragraf hız soru bankası olarak geçiyor ama yayını hız ve renkmiş, bunu bilmiyordum

Linkteki kitap işte:
    Hız ve Renk Yayınları TYT AYT KPSS ALES DGS Paragraf Hız Soruları - Kitapİşler
    Hız ve Renk Yayınları TYT AYT KPSS ALES DGS Paragraf Hız Soruları,Hız ve Renk Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/Hiz-ve-Renk-Yayinlari-TYT-AYT-KPSS-ALES-DGS-Paragraf-Hiz-Sorulari_40347.html

Ben öneririm, denemeleri güzeldi. Tyt Türkçe soru bankasında paragrafa az kısım ayırmışlardı ama her yönüyle iyi kitaptı. Sarmal Türkçeyi, burayı vurgulamam lazım, "piyasaya oranla" en iyi yapanlardan. Cidden bunu her seferinde belirtiyorum, piyasada adamakıllı TYT Türkçe kaynağı yok hala. Özellikle deneme bakımından...
    Ben o linkteki paragraf kitabını yeni bitirdim hocam. Limit yerine bilgi sarmal paragraf alacağım sanırım.
    Paraf aldım ben sarmal alacaktım paraf çok güzel

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Paraf çözümü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    İyi hatırlattın, parafı çok övüyorlardı evet. Çözümsüz ise boşver.
  • dil bilgiside paragrafıda bence gereksiz abartılan saçma kitaplar geçen sene paragraf denemesini aldım tam bir facia insanın moralini bozuyor

paragraf olarak arı yayınları fides ve hız ve renk sb kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.