Şimdi Ara

Limewireda yavaş download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde Limewire 4.17 Pro ve Limewire Turbo Accelerator var modemim Linksys WAG54GS ve emule portu açık (linksys için bulamadm). 4MB internetim var ancak hala 1-10kb/s gibi hızlar canımı sıkıo bunu hızlandırmak için ne yapabilirm? Çok araştırdım ama halen ne yapmam gerektiğini bulamadm...

• Emule için yapman gereken ayarların aynısını Limewire için yapman gerek. Limewire nin Port nosu 41201, aşağıda modemin var buna göre tüm ayarları bu porta göre yapman lazım.

http://www.emuleturk.com/Port/PortAcma.htm
  • Ama burda 2 tane ayrı ayar var ve 2 tane ayrı port (4662 ve 4672) var siz 1 tane vermşsnz. ben birde ipmi sabitlemedm çünkü deişmesi işime geliyor bir problem olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warhurst06

Ama burda 2 tane ayrı ayar var ve 2 tane ayrı port (4662 ve 4672) var siz 1 tane vermşsnz. ben birde ipmi sabitlemedm çünkü deişmesi işime geliyor bir problem olurmu

Senin yazdığın ipler emulenin ip leri den benim dediğim Limewire için olan (41201) ve bunu yaz ikisinede. İpn sadece kendi pcn için sabitleniyor o sıkıntı değil yani yine internetten baktığında o sabitlediğin ip değil başka ip gözükür. Yine eskisi gibi modemi açıp kapayınca ipn değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 31 Mart 2008; 18:29:38 >
  • Ben anlamadım bu olayı bildiim kadarı ile yaptım halen 1 le indirio açabilirmsnz acaba bu port olayını
  • Kardeş Büyük Bİr İhtimal LimeWire'dan İndirdiğin Dosyaları Silmessen İnternette Paylaşıma Açar , Ve Download'da Problem Yaşarsın ;)

Paylaşımları Silmek İçin Yukarıdan "Library" Sekmesi Altındaki "Shared Files" Klasörü Altındaki İndirdiğin Bütün Şeyleri Sil , Tamamdır ;)

Selametle ...

Limewireda yavaş download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 31 Mart 2008; 20:00:34 >
  • indirdiğin hosta göre de bağlantı hızın değişiyor.bunu her dosyada mı yapıo yani ne indirsen hepsini bu hantal hızla mı indiriyorsun.hepsi değilse senden kaynaklanan bişey değil.çünkü limewire kullanııları hızlı dl yapmak için upload hızlarını azaltıyorlar.

genel olarak şunu yap. "filters>configure content filters>speed(bende cable/DSL)"
    "filters>configure content filters>downloads>unlimited(sınırsız)" yap
    "filters>configure content filters>uploads>20kbps fln yap".yani sınırsız olmasın yoksa 43.31kbps de olur.tabi dosya paylaşıma açtıysan.açmadıysan upload seni ilgilendirmez.ayrıca yukarıdaki bi ark paylaşımı kaldır demiş bunun paylaşımla neredeyse hiç ilgisi yok.bende paylaşımda 300küsür dosya var.ayrıca 1 dosya bile olsa paylaşıma açmanızda fayda var.çünkü limewire'da hiçbirşey paylaşmayan indiricilere engel konulabiliyor veya hız sınırı gibi bişey var bkz. "filters>configure content filters>advanced>prefencing bu arada kullandığım sürüm 4.13.0 pro.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    myspace'den download
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.