Şimdi Ara

LimeWire dan cd yazdıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar hakkında olağanüstü cahilliğimi bağışlayın. Bir köy öğretmeni olduğum için de etrafta yardım alacak kimse yok.
    Şimdi ben Limewire indirdim. Şöyle eskilerden , yenilerden kafama göre rock parçalar da indirdim. Bunları bir şekilde cd ye yazdırdım. Ama arabamın cd çalarında ''müzik yok'' dedi. (MP3 ve bir iki format desteği var)
    Sonra Nero gibi bir program lazım diye cdburnerxp de yükledim. Ama Limewire ın dosyalar bölümündeki şarkıları bir türlü nasıl yazdıracağımı bulamadım.
    Umarım anlatabilmişimdir.Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bıktım artık radyoda yerel sanatçı dinlemekten...

• Limewire'den direk cd yazdırılabilir mi bilmiyorum... Fakat indirdiğiniz cdburnerxp işinizi görür. Limewire'yi açın, orada dosyaların hangi klasöre indiğine bakın, o klasörü direk yazdırın. Arabanızda çalabilmeniz için sanırım müzik cdsi yapmanız lazım, nero'nun ücretsiz sürümünü de kullanabilirsiniz bu iş için.
  • nero indirmenizi tavsiye ederim bende, arayüzü daha kolaydır. orda müzik cdsi yap derseniz araba cd çaları kesin çalıştırır
  • Arkadaşlar asıl mesele şu ki LimeWire'ın dosyalar bölümünde görünen müzik parçalarını dosyalamam ya da taşımam mümkün olmuyor. Cd ye yazdırma programında da bu dosyaları göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 26 Nisan 2010; 19:31:12 >
  • Normal şartlarda indirdiğin müzikleri başka bir klasöre taşıyabilirsin.Ama
    lie wire gibi devamlı virüslü dosya taşıyan bir sistemden inen müzikler virüslü olabilir.Bilgisayarınızda bulunan virüs programı müziklere erişimi engellemiş ve ulaşılamaz hale getirmiş olabilir.Bence lime wire tarzı programlar kullanmayın.Başka bir yol bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: desing

Normal şartlarda indirdiğin müzikleri başka bir klasöre taşıyabilirsin.Ama
    lie wire gibi devamlı virüslü dosya taşıyan bir sistemden inen müzikler virüslü olabilir.Bilgisayarınızda bulunan virüs programı müziklere erişimi engellemiş ve ulaşılamaz hale getirmiş olabilir.Bence lime wire tarzı programlar kullanmayın.Başka bir yol bulun

katılıyorum lime wire dan virüs yemiş olabilirsin.
  • Evet virüs işi mantıklı...
    Peki Nero indirsem sorunum hallolur mu? Yoksa aynı duruma mı düşerim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LimeWire'de indirdiğiniz dosyalar,Belgelerim>LimeWire>Saved içindedir.Oradakileri rahatça kopyalayıp,yazdırabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim. Dediğiniz yerde buldum dosyaları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.