Şimdi Ara

limbo hakkında iceri lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lımbonun sondan 5. bolumunu nasıl gecıcem bırı anlatabılır mı

• baştan kaçıncı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

baştan kaçıncı

35. bolum yanı mıknatıslı bı bolum
  • Youtube dan limbo playthrough diye aratırsan birçok video bulursun bulmacalar hakkında. Bu arada oyun çabucak bitiveriyor ben 1 saatte bitirdim yani tadını çıkararak oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skny

Youtube dan limbo playthrough diye aratırsan birçok video bulursun bulmacalar hakkında. Bu arada oyun çabucak bitiveriyor ben 1 saatte bitirdim yani tadını çıkararak oyna.

kota sorunum var yoksa burdan yardım almıcam heralde
    biliyorsanız yazın arkadaslar
    sevap ıslersınız fena mı:D
  • arkadaslar allah rızası ıcın load chapter e gırıp 35. bolumu gelıp nasıl gectıgınızı anlatırmısınız ya
    o kadar vakıt harcıyorsunuz buraya bakıp 5 dkkanızı ayırsanız yardım etsenız kotumu olur ...
  • uğraş biraz çok zor değil bakarak geçersen zevk alamazsın hemen bitiveriyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun icin oneri
    4 hafta önce açıldı
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtube limbo chapter 35
  • quote:

uğraş biraz çok zor değil bakarak geçersen zevk alamazsın hemen bitiveriyor zaten

yarım saat ugrastım yetmezz mı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 2 Eylül 2011; 18:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

uğraş biraz çok zor değil bakarak geçersen zevk alamazsın hemen bitiveriyor zaten

yarım saat ugrasmam yetmezz mı :D

Hocam millet yarım saatte oyunu bitiriyor geçersin çok zor değil merak etme baktıktan sonra bir anlamı kalmaz zevk almazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

yarım saat ugrasmam yetmezz mı :D

Hocam millet yarım saatte oyunu bitiriyor geçersin çok zor değil merak etme baktıktan sonra bir anlamı kalmaz zevk almazsın

bılıyosan yaz kardes yoksada yardımların ıcın saol mesgul etmeye gerek yok

• kolay gelsin sana.
  • quote:

kolay gelsin sana.

eyvallah
  • Asansör aşağıdayken 1.kat,yukardayken 2 .kat diyorum.2.kata çıkınca,asansörü aşağı indir.Sonra tekrar yukarı çıkarken üstüne atla.Makinelinin kutuyu düşürmesini sağla.Kutuyu asansörün üstüne,ucuna koy.Kutunun üstünden makinelinin arkasına atla.Yerçekimi şeysini kapatıp açarak kutuyu kendine çek.Yani yerçekimi tarafındaki kutu düşünce tekrar aç yerçekim aletini.Kutuyu ortada tutarak kapat-aç kendi tarafına geçir.Asansörün üstündeki kutuyu önüne alarak sağdaki makinenin önüne getir.Ordan merdivene atla.Yukardaki makineyi çalıştırıp tavanda yürü.Soldaki kutuyu tavanda çekerek kendi tarafına geçir.Burdan sonrasını yaparsın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

Asansör aşağıdayken 1.kat,yukardayken 2 .kat diyorum.2.kata çıkınca,asansörü aşağı indir.Sonra tekrar yukarı çıkarken üstüne atla.Makinelinin kutuyu düşürmesini sağla.Kutuyu asansörün üstüne,ucuna koy.Kutunun üstünden makinelinin arkasına atla.Yerçekimi şeysini kapatıp açarak kutuyu kendine çek.Yani yerçekimi tarafındaki kutu düşünce tekrar aç yerçekim aletini.Kutuyu ortada tutarak kapat-aç kendi tarafına geçir.Asansörün üstündeki kutuyu önüne alarak sağdaki makinenin önüne getir.Ordan merdivene atla.Yukardaki makineyi çalıştırıp tavanda yürü.Soldaki kutuyu tavanda çekerek kendi tarafına geçir.Burdan sonrasını yaparsın herhalde

saol kardes

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.