Şimdi Ara

LİMASOLLU NACİ EĞİTİM SETİ nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu seti kullanan var mı? 3 set 660 tl.kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim?
    http://www.limasollunaci.com/grapho-english-speak-english-better-advanced-english-egitim-setleri-yaklasik-35-indirimli-siparis-ver.htm

• Yapay Zekanın Yanıtı

Limasollu Naci Eğitim Seti

Limasollu Naci, Türkçe öğrenimine yönelik kapsamlı bir eğitim seti sunan bir eğitim platformudur. Bu set, Türkçe öğrenmek isteyen herkes için uygun, çeşitli seviyeler içerir.

Limasollu Naci Eğitim Seti, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunar:

• Yeni başlayanlar için temel dersler
    • İleri düzey öğrenciler için karmaşık konular
    • Konuşma pratiği için etkileşimli alıştırmalar
    • Kültürel ipuçları ve bilgiler

Set, öğrencilerin kendi hızlarında ve tarzlarında öğrenmelerine olanak tanıyan kendi kendine ilerleyen bir formatta tasarlanmıştır. Ayrıca öğrencilerin ilerlemelerini takip etmelerine ve gerektiğinde destek almalarına yardımcı olmak için çevrimiçi bir topluluk sunar.

Limasollu Naci Eğitim Seti, Türkçe öğrenmek isteyenler için kapsamlı ve etkili bir kaynaktır. İster yeni başlıyor ister dil becerilerini geliştirmek istiyor olun, bu set ihtiyaçlarınıza uygun seçenekler sunar.

Önemli Anahtar Kelimeler:

• Limasollu Naci
    • Türkçe öğrenme
    • Eğitim seti
    • Yeni başlayanlar
    • İleri düzey öğrenciler
    • Etkileşimli alıştırmalar
    • Kültürel ipuçları
    • Kendi kendine öğrenme
    • Online topluluk
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kullanmıştım ama ben aldıgım zaman 720ye almıstım ilk iki seti bitirdim bunun yanında sürekli yabancı film izliyorum chat yapıyorum yabancılarla ve suan iyi konusabilecek advanced seviyesindeyim
  • evet ben de 1. kuru sipariş ettim sitesinden gecen ay. ben tek seti 360a aldım 3-4 haftadır çalısıyorum begendim 1-2 aya kalmaz bunu bitirip diğer ikili seti alıcam 1.sinden baya memnun kaldım ben de.
  • Çok güzeldir bilinen ürün sonuçta fakat daha iyileri de var :)

http://gercekingilizceogren.blogspot.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Bağlama Kursu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.