Bildirim
Limango TÜM GÜN KARGO BEDAVA!.. 19/09

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bomba haber -
10'luk hediye çeki olan varsa lütfen : melsagrel@gmail.com -
off be. tüm çekleri kullandım. şimdi ben nereden çek bulacağım...!!! -
söyleye söyleye adamlara zorla yaptırdınız helal olsun -
klavyene kurban genç :) -
25 tl hediye cekı nereden alabılırım bittimi yoksa -
alışveriş yaptıktan sonra çek veriyor mu ? deneyen var mı ? döngüyü başlatalım öle oluyosa -
vermiyor malesef -
kargo ceki vermiyor alisveristen sonra -
2 adet 10 TL'lik çeki değerlendirdim, bilgilendirme için teşekkürler -
ne tavsiye edersiniz :) -
!0 TL'lik çekler için 3.80 e fame'den paslanmaz çelik 6 adet kaşık 6 adet çatal seti alınabiliyor tavsiye ederim :)) -
elimde 3 tane 10 liralık hediye çeki bulunan hesap var. ( cep telefonum olmadığı için aktif edemiyorum)
bana cep telefonu no verene bu hesabı verebilirim. Ben diğer 2 tane 10 tl'lik hediye çeki bulunan hesabımı aktifleştireceğim.
yani kısacası 3x10 TL hediye çeki ile telefon numarası takas edilir. -
2x25tl 1x10tl var ama ne alacağıma karar veremiyorum -
25tllik çekleri nasıl aldınız? -
https://www.limango.com.tr/welcome/index.php?type=fnolimango adresini bir deneyin arkadaşlar. Ama üyelikte telefon aktivasyonu istiyor. Telefonunuzu limana kaptırdıysanız yapacak birşey yok. -
Sitede en ucuz ne var şu an BASIClerden alabilmek için. Ben 3.9 TL gördüm ama daha aşağısı var mı? -
elimde morhipo 10TL (1 haftalık) çek var. limango çeki ile takas yapmak isteyen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
elimde morhipo 10TL (1 haftalık) çek var. limango çeki ile takas yapmak isteyen var mı?
dostum bu çeklerden iyi stıklamak lazımmış öyle anlaşılıyor, bilinen bütün taktikleri uygulamak lazımmış, limango çekine giden her yol mübahdır
Benzer içerikler
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- pckolik indirim kodu
- bim kar zinciri
- popüler prime limitsiz sosyal
- a101 columbia mont orjinal mi
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X