Bildirim
LİMANGO---TÜM GÜN KARGO BEDAVA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
mail gelmiş.. tüm gün kargo bedava diye.. herşeyin kargosu bugün bedava.. çek vs kullanacaklara duyrulur
Kargo bedava kampanyasinda cek kullanirsan kargo bedava olmuyor llimango da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
limango genelde çek kullanınca kargo ekliyor. aynı anda kullandırmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
mail gelmiş.. tüm gün kargo bedava diye.. herşeyin kargosu bugün bedava.. çek vs kullanacaklara duyrulur
Kargo bedava kampanyasinda cek kullanirsan kargo bedava olmuyor llimango da
valla bilemiyorum o zaman.. hiç alışveriş yapmadan limangodan zaten.. sadece maili paylaşmak istedim..
-
ya burada aradığım ürünü bulamıyorum bunlar ne -
Şu replay markasının %100 pamuk olan tshirtünün 140 Tl olmasının manası nedir? Hayır kullanılan pamuk türü farklı pamuk mu? Yazık valla. Görünce bu fiyatı hem de böyle bir tshirte söylemeden geçemedim. Ayrıca Limangoya kargo bedavada çek kullandırmadığı için
-
çok salak bi sistemleri var. çek kullanınca kargo bedava olmuyor ve kargo ücreti de 7 lira... 20 lik çek 13 e 10 luk çek ise 3 lira indirime denk geliyor.çekleri almak için zaten millete 40 takla attırıyorlar. sattıkları ürünlerin fiyatları ise genelde 2 katı civarlarına çekilip indirimli haliyle bile zaman zaman piyasanın üstünde oluyor. bu tarz sitelerdeki çeklerimi de bitirip bir daha bulaşmamak istiyorum private shopping olayına.. -
Çoğu siparişini herkes çekle yapıyor, Limango heralde bir tek kargodan kazanıyor kazanıyorsa. -
photo canon senden uçak biileti fırsatları bekliyoruz:)hersey para degil:) -
haftada 4,5 defa kargo bedava yapıyorlar gün içinde böyle yapıcaklarına kargoyu 3.5 4 tl yapsalar daha güzel olur bence. 6.95 kargo parasımı olur -
quote:
Orijinalden alıntı: BiPeRVA
haftada 4,5 defa kargo bedava yapıyorlar gün içinde böyle yapıcaklarına kargoyu 3.5 4 tl yapsalar daha güzel olur bence. 6.95 kargo parasımı olur
valla bu kargoya laf atanları anlayamıyorum.Zaten kargo bedava oluyo sık sık.Siz istiyorsunuz ki çekle alışveriş yapalım kargo da ödemeyelim. 1 lira gibi komik bir rakam ödeyelim hep.Zamanında böyle de oldu çok alışveriş yaptık 1 liradan ama kargonun pahalı olmasını bahane etmek limangoya haksızlık olur.Kim bugüne kadar aldığı ürüne kargo parası ödedi ki.Ya bedavadan yararlandık ya da çekten düştü. -
Logitech z101 geldi hoparlor kargodan rica ettim faturayi gordum 2.54 tl kargo ucreti .. -
anca kargo bedava yapsınlar başka bir olayı yok adamların -
bence en iyisi bedava versinler herşeyi,forum şad olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: K4TL14M
quote:
haftada 4,5 defa kargo bedava yapıyorlar gün içinde böyle yapıcaklarına kargoyu 3.5 4 tl yapsalar daha güzel olur bence. 6.95 kargo parasımı olur
valla bu kargoya laf atanları anlayamıyorum.Zaten kargo bedava oluyo sık sık.Siz istiyorsunuz ki çekle alışveriş yapalım kargo da ödemeyelim. 1 lira gibi komik bir rakam ödeyelim hep.Zamanında böyle de oldu çok alışveriş yaptık 1 liradan ama kargonun pahalı olmasını bahane etmek limangoya haksızlık olur.Kim bugüne kadar aldığı ürüne kargo parası ödedi ki.Ya bedavadan yararlandık ya da çekten düştü.
ben kargo parası ödemiyelim demiyorum sadece biraz daha düşebilir diyorum trendyol ve markafoni'de kargo ücreti 4.95 gibi olabilir fiyatları, 6.95 biraz fazla geliyor.ayrıca hiç 1 lirayada ürün almadım şimdiye kadar.
-
trendyolun 5.9 onlarda zam yaptı haberin olsun -
quote:
quote:
quote:
valla bu kargoya laf atanları anlayamıyorum.Zaten kargo bedava oluyo sık sık.Siz istiyorsunuz ki çekle alışveriş yapalım kargo da ödemeyelim. 1 lira gibi komik bir rakam ödeyelim hep.Zamanında böyle de oldu çok alışveriş yaptık 1 liradan ama kargonun pahalı olmasını bahane etmek limangoya haksızlık olur.Kim bugüne kadar aldığı ürüne kargo parası ödedi ki.Ya bedavadan yararlandık ya da çekten düştü.
ben kargo parası ödemiyelim demiyorum sadece biraz daha düşebilir diyorum trendyol ve markafoni'de kargo ücreti 4.95 gibi olabilir fiyatları, 6.95 biraz fazla geliyor.ayrıca hiç 1 lirayada ürün almadım şimdiye kadar.
trendyol markafoni kargo bedava yapmıyor ama limango gibi.Hiç bedava olmayacaksa 5 lira olması daha kötü.
-
arkadaşlar sipariş verdm bi ürün için. siparişiniz başarıyla alındı diyo. banka hesabından bakıyorum onay bekleyenler arasında ama limango sitesinde sipariş falan gözükmüyo. böyle bi durum başına gelen varsa yardım -
quote:
quote:
quote:
quote:
trendyol markafoni kargo bedava yapmıyor ama limango gibi.Hiç bedava olmayacaksa 5 lira olması daha kötü.
Limango'nun kargoya o kadar bedel ödemediğini burada herkes biliyordur. Bireysel olarak gönderi yapsam o kadara gönderirim zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jacktheblack
Şu replay markasının %100 pamuk olan tshirtünün 140 Tl olmasının manası nedir? Hayır kullanılan pamuk türü farklı pamuk mu? Yazık valla. Görünce bu fiyatı hem de böyle bir tshirte söylemeden geçemedim.Ayrıca Limangoya kargo bedavada çek kullandırmadığı için
hocam replay in çoğu ürünün yeşim mağazaları yapıyor ben ordan alıyorum sweatleri falan 10 20 bilemedin 25 lira ankarada yaşayanlar bilir yeşim mağazalarını.. aslında biz üretiyoruz sonra bize 1* liralık malı böyle 140 liraya satıyorlar :)
Benzer içerikler
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- dijitsu 65 inç tv bim yorumları
- amazon indirim kodu
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- bim kar zinciri
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X