Şimdi Ara

LİMANGO S4 MİNİ 799 TL / S4 ZOOM 699 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 kişiye birden mesaj attım cevap gelmedi. Bir adet Galaxy S4 Zoom - Siyah sepetimde bekliyor. İlk alıntılayana hesabı veriyorum. 10 dakika içinde alıntı gelmezse sepetten çıkarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 30 Ocak 2014; 20:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

3 kişiye birden mesaj attım cevap gelmedi. Bir adet Galaxy S4 Zoom - Siyah sepetimde bekliyor. İlk alıntılayana hesabı veriyorum. 10 dakika içinde alıntı gelmezse sepetten çıkarıyorum.

PM bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 olaymış fiyat çok iyiymiş. S4 zoom fotoğraf makinesi resmen, o ne kalınlık öyle
  • " 2 yıl Distribütör garantisindedir.
    Fırsat Reyonu siparişlerinizdeki bazı ürünlerin ambalajları paketleme ve gönderi esnasında hasar görmüş olabilir. Ürünler, her türlü kalite-kontrol aşamasından geçirilmiştir."

daha gönderilmeden gönderi esnasında nasıl hasar görmüş olabilir acaba?
  • Ben de geçen gün N11 den kutusu açık iade ürünü Toshiba ultrabook almıştım.
    Cihaz tahminimden daha temiz çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyta

" 2 yıl Distribütör garantisindedir.
    Fırsat Reyonu siparişlerinizdeki bazı ürünlerin ambalajları paketleme ve gönderi esnasında hasar görmüş olabilir. Ürünler, her türlü kalite-kontrol aşamasından geçirilmiştir."

Kargo hasarından dolayı açılmadan iade edilmiş ya da stok nakliyesinde hasar görmüş ürünler.

Bu tür bir uyarı ile indirimli İPhone 4S almıştım. Geldiğinde kutu jelatinliydi ama kutunun üzerinde ayak izi vardı. Düşünün yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de geçen gün N11 den kutusu açık iade ürünü Toshiba ultrabook almıştım.
    Cihaz tahminimden daha temiz çıktı

Ne kar ediyorsun hocam sen bu işten..Birde nerden buluyorsun bu kadar müşteriyi..Dükkan açsan zor satarsın...Eş dost desen bir yere kadar...

• Zoomun kamerası nasıl arkadaşlar kalitemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flodd

quote:

Orijinalden alıntı: reyta

" 2 yıl Distribütör garantisindedir.

Kargo hasarından dolayı açılmadan iade edilmiş ya da stok nakliyesinde hasar görmüş ürünler.

Bu tür bir uyarı ile indirimli İPhone 4S almıştım. Geldiğinde kutu jelatinliydi ama kutunun üzerinde ayak izi vardı. Düşünün yani.

iyi de sadece paketleme esnasında zarar görmüş olabilir deniyor, iade denmiyor ki.
    neyse ihtiyaç sahipleri için güzel fiyatlar.

• Sepette s4 zoom olan hesabını verebilirmi?
  • tükendi diyor.

• "2 yıl distribütör garantisi altındadır."
    bunun farkı ne peki?
  • distribütör, yetkili firmanın, yani samsung Türkiye nin garantisi altında
    ithalatçı garanti, Türkiye ye getiren özel firmaların, özel teknik servislerinin garantisi altında
  • s4 mini bekleten varsa ben alayım arkadaşlar....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.