Şimdi Ara

Limak atlantis mi? wow kremlin palace mi? yada tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limak atlantis mi? wow kremlin palace mi? yada tavsiye? Ankarada gidioruz ondan side alanya sapağından çok uzak olmasını istemioruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MAXX ROYAL veya royal adam eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_

MAXX ROYAL veya royal adam eve

fiyatları çok yüksek üstad. 1500 max benim aradığım. Royal Atlantis Spa & Resort nasıldır fikrin varmı
  • bütce okadar degilse ozaman bence wow kremlin palace iyidir,Amara dolce vita luxury'de öneririm fakat ters mevkiide
  • Nirvana lagoon villa

• Lİmak atlantisi bilmiyorum ama wow otelleri iyice eskidiler, kremlin ve topkapı otelleri çok eski ve kalitesi de gittikçe düşüyor... Limak'ın kemer tarafındaki bir otelinde kalmıştım ve o daha beterdi açıkcası...amara dolce vita gerçekten iyidir, tavsiye ederim ama mevkisi ters kalıyor size...adam&eve 1.5 sene kadar önce el değiştirdi ve çok kötüydü o zamanlar, şimdi yeni sahipleri ne yapmıştır bilmiyorum...Maxx royal iyidir ama tuzludur...Rixos Sungate çok güzeldir ama kemer tarafında kalıyor, Rixos Belek de güzeldir...bütçeyi aşar mı bilmiyorum...
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    hocam crystal admira , vikingen infinity ve mukarnas nasıldır? Crystal Waterworld Resort & Spa , Eftalia aqua , Club Hotel Turan Prince World ve Nashira Resort Hotel SPA oteller nasıllardır? hocam limak ları beğenmiolar son dönemde bilgim var. wow lar ciddi eskimiş ve de ii değil çok kalabalık oluo diolar. dolce vitayı biliorm gittim muhteşemdir tavsiye ederim gitcekleer ama ciddi uzatıo benim yolumu en az 1.5 saat. titanik deluxe baya iidir diolar ama orada ters ve de 1900 olan rakam 14 mayıs da, 15 mayıs da 4000 tl ye çıkıo. üstteki otellerden bildiklerinizi fikir sahibi olduklarınızı yazabilirseniz bilenler sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 23 Nisan 2015; 20:45:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

hocam crystal admira , vikingen infinity ve mukarnas nasıldır? Crystal Waterworld Resort & Spa , Eftalia aqua , Club Hotel Turan Prince World ve Nashira Resort Hotel SPA oteller nasıllardır? hocam limak ları beğenmiolar son dönemde bilgim var. wow lar ciddi eskimiş ve de ii değil çok kalabalık oluo diolar. dolce vitayı biliorm gittim muhteşemdir tavsiye ederim gitcekleer ama ciddi uzatıo benim yolumu en az 1.5 saat. titanik deluxe baya iidir diolar ama orada ters ve de 1900 olan rakam 14 mayıs da, 15 mayıs da 4000 tl ye çıkıo. üstteki otellerden bildiklerinizi fikir sahibi olduklarınızı yazabilirseniz bilenler sevinirim.

üstte yazdıklarından hiç birinde kalmadım maalesef, ben sadece kendi kaldıklarım hakkında konuşabilirim... ama illa herşey dahil bir otel olsun diye bir ısrarınız yoksa kaleiçinde de çok güzel butik oteller var, denize de tekne turlarıyla gidebilirsiniz, hem daha ekonomik olur hem de tek bir otelin içinde mahkum kalmamış olursunuz... antalyada rixos sungate, rixos premium, rixos lares ( el değiştirdi yakınlarda) maxx royal, adam&eve, limak, amara dolce vita, vogue, ela resort, gloria, mardan, wow kremlin, wow topkapı, kervansaray ve ismini hatırlayamadığım benzer seviyede otellerde kaldım, kaleiçinde de butik otelde kaldım, açıkcası kaleiçindeki butik otellerde değerlendirilebilir, 5 yıldızlılardayken otel dışına çıkamamıştık ama kaleiçinde kaldığımızda, ki 3 günlük vaktimiz vardı, saklıkent, 3 tane şelale (düden, kurşunlu, manavgat), marina, liman, konyaaltı ve kaleiçini gezdik...

• elturco78 E kullanıcısına yanıt
    hocam rezervasyon yaptım crystal sunseti internetten ii bi firmadan. teşekkürler bilgiler için. Yorumlar ii ve de crystal otelleri yine de ii diolar admiral haric. Tutanic deluxe dusunduk ama 15 mayisdan once 1900 sornasnda 4000 tl oluodu bize vazgectk. Limaklara genel olarak son donemde eskidi ve de eskisi gibi degil diolar. Kuzenim su an rixos da antalyadaki ve de hic memnun degil. Dolce vita cok ii dio oda ama ora da terste iste. Vikingen quality de ben kaldm begenmedim cok o zaman, ondna infinity den vazgectim. Long beach aklimdaydi onceden kaldim ama ayni olmasin dedm gittigim yer. Mukarnos yinede fena degil diolar. Eftalia aqua ii mevki olarak yer olarak ama turk kahvesi bile ekstra oyle seymi olur. Nashira da 4 yildiza dusmus ondan vazgectim. Waterplanet tek erkek bile almio sacma sapan ondna vazgectm aslinda aqua olayi cok ii ama. Turan i arastiramadm. Crystal sunshine ve sunsetlerden genel bi memnuniyet var zaten. Bakalim artk. Tesekkurler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 24 Nisan 2015; 13:46:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.