Şimdi Ara

Ligin yerlilerinden 11 çıkarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet düşünüyorum da ligin yerlilerinden 11 çıkaracak olsaydınız kimleri alırdınız?
    nasıl bir dizilişle oynardınız?

benim düşündüğüm,

-------------------volkan-----------------
    -------------------------------------------
    orhan şam - serdar - giray - ziya erdal
    -------------selçuk-------------------------
    ------------------------------------emre
    hurşut---------------yekta----------------
    ------------batdal--------------------------
    --------------------------iskender---------

batdal'ı niye koydun diyenler olabilir ama çift forvet için kullanışlı olacağını düşündüğümü uzun süredir söylüyorum ki yerli forvet sıkıntısı da malum.

• ek: aa arda var dı bir de adamı resmen hafızalarımızdan sildi sakatlığı

emre-arda değişebilir
    ama sol kanadı biraz daha defansif tutmak istediğimden emre'yi düşünmüştüm orada.
  • -------------------Volkan-----------------
    Gökhan-----Serdar-----Giray------İsmail
    Volkan Şen---Selçuk----Emre------Arda
    ---------------Semih--------???-------------

Klasik 4-4-2'ye 2. bir santrafor bulamadım. Batdal'ı fazla izlemedim. Bir de Fenerbahçe'liyim fazla subjektif olmuş olabilir.
  • valla semih 2. forvet olarak gidebilir, onun yanına bitirici bir forvetle çok iş yapabilir.

benim düşüncem, batdal'ın 2. forvet olarak yanındaki adamları iyi bir şekilde besleyebileceği yönünde. batdal'ı hiçbirimiz izleyemedik daha, tek forvet oynadığı sürece de muallakta kalmaya devam edecek.
  • fazla klişe.

------------Onur
    Gökhan--Serdar----Egemen---Hasan ali
    -------Kerem Şeras---Emre
    ---------------------------------Mehmet Eren
    --------Olcan
    -----------------------------Batuhan
    -----------------Necati
  • Volkan

Serkan - Ersan - Serdar - İsmail

Emre

Volkan Şen - Arda

Ömer Şişmanoğlu - Sercan - İskender
  • valla hiçkimseyle hiç bir konuyla derdim olmadı olmazda. o lafı yazdığınız kadrolara atıfta bulunarak söyledim sanki ülkede forvet defans yokta onlara hitaben kullandım o kelimeyi eğer düşüncenize saygısızlık olarak kabul ettiyseniz haklısınızdır haksızımdır özür dilerim.

fakat kimsede kusura bakmasın ben haftada 3-4 saat internete girer 2-3 saat tv izler ygs-lys hazırlıkçısı bir öğrenci durumundayken bile anadolu takımlarındaki forvetleri oyuncuları yıldızı parlayanları takip edebiliyorsam sizin bu ülkede yerli forvet mi var demeye hakkınız yoktur, nasıl yok öyle şey mi olur sonra dersiniz bu ülkede niye spor gelişmiyor kimse kusura bakmasın oturduğu yerden takımında oynamadığı halde köybaşı yazanın forvete batdal yazanın 3büyüklerden göz önünde olan oyuncularla kadro kuranların bu ülkedeki hiç bir şeye laf söyleme hakkıda futbol konusunda konuşma hakkıda yoktur.

iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

valla hiçkimseyle hiç bir konuyla derdim olmadı olmazda. o lafı yazdığınız kadrolara atıfta bulunarak söyledim sanki ülkede forvet defans yokta onlara hitaben kullandım o kelimeyi eğer düşüncenize saygısızlık olarak kabul ettiyseniz haklısınızdır haksızımdır özür dilerim.

fakat kimsede kusura bakmasın ben haftada 3-4 saat internete girer 2-3 saat tv izler ygs-lys hazırlıkçısı bir öğrenci durumundayken bile anadolu takımlarındaki forvetleri oyuncuları yıldızı parlayanları takip edebiliyorsam sizin bu ülkede yerli forvet mi var demeye hakkınız yoktur, nasıl yok öyle şey mi olur sonra dersiniz bu ülkede niye spor gelişmiyor kimse kusura bakmasın oturduğu yerden takımında oynamadığı halde köybaşı yazanın forvete batdal yazanın 3büyüklerden göz önünde olan oyuncularla kadro kuranların bu ülkedeki hiç bir şeye laf söyleme hakkıda futbol konusunda konuşma hakkıda yoktur.

iyi geceler.

kimler o yıldızı parlayan forvetler?

mehmet yıldız değildir herhalde.
    necati yazmışsın, necati'yi yıllardır takip ediyorum, ispanya'ya gittiğinde bile, vasatı biraz aşamadı.
    batuhan'ı eskişehir'de de gayet iyi takip ediyorum, daha bu akşam da maçını izledim. sırf bu akşam gol attı diye de övmeme gerek yok, haftada lig maçlarının en az 7sini izliyorum canlı olarak.
    Türkiye liginde forvetlerin %70i yabancı.
    forvet dediysek forvette de oynayabilen kanat oyuncularından bahsetmiyoruz. gerçekten forvet olan bitirici kişiler.
    umut, necati, mehmet yıldız, batuhan. bunlar şans bulan kişiler, geri kalan kaç tane Türk forvet şans buluyor ki?
    ki o şans bulan forvetlerin içinden de ileri uç elemanı olacak azınlıktan seçim yapacağım.

batdal seçimime alternatif olarak 2. forvet oynayabilecek Türk oyuncu sadece semih var. başka oyuncu düşünmüyorum o bölgede.

zaten ismail köybaşı'yı, sırf beşiktaşlı olduğu için de seçenlerden değilim. hasan ali ve ziya arasında çok kaldım, hasan ali yazmadım diye laf yerim diyordum da adam gelmiş köybaşıyı yazmadığım için laf yapıyor bana (sen değil).

• o3 sana öğretmenin 100 defa "objektif" yaz mı dedi? Her yerde aynı şeyi yazıyorsun.

Adam başlıkta "11inizi yazın" demiş zaten. Herkes kendi 11'ini yazak elbet.
  • ----------------Volkan-------------------
    -
    Gökhan G.---Serdar--Egemen--Hasan ali
    -
    Volkan Ş.----Selçuk---Emre-------Arda
    -
    ----------Umut------Semih-------------

Bunları form durumuna göre değil sadece isimleri ön planda tutarak yazdım.
    Form durumlarına göre oyuncu seçeceksek arda zaten sakat gökhan g. ve volkan şeni de koymam kadroya.

Milli takımdaki oyununa bakarsak burak yılmaz çok iyiydi onu koyarım arkasına da serkan balcıyı.
  • --------------Volkan-------------
    GG77-----Serdar-Omer Erdogan-Uzulmez
    --------Emre----Selcuk---Necip
    Volkan Sen---------Umut----------Arda
  • __________Volkan__________
    Sabri__Ersan__Servet__İ.Üzülmez
    ________Selçuk İnan__________
    C.Kazım____Emre____Arda_____
    ___Mehmet Batdal__Semih____

Millet tepki göstermeden açıklamamı yapayım..
    * Sağ beke sabriyi seçtim , çünkü gökhan gönül ilk geldiği sezonki futbolunu oynamıyor..Sabri ise yıllardan beri aynı istikrarda devam ediyor..
    *Servet yazdım , yerine Serdar da olabilirdi ama serdarı çok fazla izleyemedim ve servet daha tecrübeli..
    *C.Kazım şımarık oynamadığı zamanlar bence hakkını veriyor..Fiziği iyi ve çalım atan , topa hakim bir oyuncu..sürekli forma şansı bulduğu takdirde bence gayet iyi..zico dönemini ve euro 2008 deki halini unutmayalım..
    *Mehmet Batdalıda bucaspordan beri takip ederim bence çok başarılı..forma şansı bulursa gs forvet sıkıntısı çekmez..
  • VOLKAN

SERDAR_____ÖMER
    GÖKHAN_______________HASAN ALİ

SELÇUK İ.

YEKTA K._____EMRE B.

VOLKAN ŞEN_______________ARDAT.

SEMİH
  • Volkan

Sabri - Giray - Ersan - Hasan Ali

Selçuk - Emre

Yekta ----------- Arda

M.Pektemek - Sercan
  • ------------volkan-----------
    gökhan--serdar--servet--Köybaşı
    selçuk--------emre-------g.süzen
    burak--------semih------arda
  • Volkan

GG Ersan Serdar Hasan Ali

Necip Serkan

Volkan Emre Arda Turan

??????(Semih,umut,turgay)
  • --------------%1000 Cenk----------------
    --serkan k-----ersan------serdar--------hasan ali
    ---------------------necip------------------------
    --------------gökay-----emre çolak-----------------
    ----volkan--------sercan------------arda------------

milli takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

--------------%1000 Cenk----------------

milli takım

Fenerbahçe artık milli takıma oyuncu göndermeyecekmiş doğru seçim olur bu kadro.
  • Volkan

GG77 - Ersan - Serdar (erdoğan) - Hasan Ali

M.Topal

Nuri Hamit

Sabri(Kazım) Arda (Volkan)

Semih(Mevlüt)
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

--------------%1000 Cenk----------------

milli takım

Fenerbahçe artık milli takıma oyuncu göndermeyecekmiş doğru seçim olur bu kadro.

Fener bir altyapı klübü olduğu için oyuncu almadık kanka.
    Gördüğün gibi kadrodakilerin yaşları maximum 23,geleceğin kadrosunu yazdım ben
    Gökay yazdım onu görmedin mi acaba?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.