Şimdi Ara

Ligimizin kalitesi ne zaman artacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ciddi söylüyorum, geçenlerde İngiltere liginin sonundaki iki takım olan Brighton ve Bournemouth'un maçını izledim bizim derbilerden çok daha keyif aldım. Top her an bir o kalede bir bu kalede. Çok tempolu oyun oynuyorlar. Oyuncular zaman geçirmek için yatmıyor hakemler ise daima oyunu oynatmaya çalışıyor. Küçük takımlar büyük takımlarla oynarken 90 dakika yatayım da gol yememeye çalışayım diye 90 dakika iğrenç bir futbol izlettireyim diye düşünmüyor. 90 kilo Ozan Tufan yok. Takımları kümeye düşse de adamlar en az % 95 sahayı dolduruyorlar. Biz de ise 3 büyüklerin taraftarları yok. Sahalarımız bomboş. Saha demişken adamların saha zeminleri her zaman harika. Aşağıya bazı zeminlerin fotoğraflarını bırakmak istiyorum.

Yeni Malatyaspor zemini

Türk Telekom Arena zemini

İngiltere ligi 14.üncüsü Bournemouth'un zemini

Aradaki farkı herkes anlamıştır. Biz de futbol rant ve birilerini zengin etme odaklı iken İngitere'de tamamen spor odaklı. Şu saatten sonra Türkiye ligini takip ederek birilerinin cebini doldurmayı reddediyorum. İngiltere'de bilet fiyatları ortalama olarak 32 paund iken bizim dandik takımların biletlerini 100 liradan aşağı bulamazsınız. Maç izleyeceğiz diye digiturk'e para öde, tivibu'ya öde, d smart'a ayrı ücret öde. Bu kalitesiz lig biletleri için fahiş ücretler ödüyoruz. Bizim verdiğimiz paralar ile tüpçü yeni firmalar satın alıyor, Fikret Orman kızlarına dünyayı gezdiriyor, Aziz Yıldırım ise servetine servet katıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sene zaten futbol olarak gözle görülür fark var oyun kalitesinde. yabancı sınırıyla oynamasalar, 4-5 seneye çok güzel yerlere gelir lig. saha konusundaysa yapacak bir şey yok, takımlara yaptırım uygulanması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.