Şimdi Ara

Ligimizi seyredesim gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon başından beri Galatasaray'ın maçlarını izliyorum ilk maçlar hariç zevkle izlediğim maç olmadı gibi bir şey. Şu an oynanan Manu - Reading maçında daha ilk yarı ama skor 4-3 kıskanıyorum cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam arıyorum defansımız boşluklar versin, aynı şekilde rakip defans da, sizin zevk almanız önemli tabii.
  • Zaten PL'de her maçın ilk yarısı 3-4 bitiyor. Tamam bizim ligimiz kaliteli değil de, verdiğin örnek abartı olmuş.
  • ligin kalitesi düşmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ross Geller

Zaten PL'de her maçın ilk yarısı 3-4 bitiyor. Tamam bizim ligimiz kaliteli değil de, verdiğin örnek abartı olmuş.

O maçı görünce gaza geldim bir an haklısın ama heyecan var gol var belki de sorun bendedir yenmemiz yetmiyor bana

• her şey bir yana çok güzel maç oluyor manu maçı
  • quote:

Zaten PL'de her maçın ilk yarısı 3-4 bitiyor. Tamam bizim ligimiz kaliteli değil de, verdiğin örnek abartı olmuş.

PL tarihindeki rekor bu maçta kırılmış, ilk yarıda en çok gol atılan maç diye. Her ilk yarı böyle bitmiyor yani de, arkadaşa da hollanda ligini öneriyorum, her bol gollü maç zevkli maç değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın anlatmak istediği büyük takımlara karşı kapanan takım görmek istemiyorum olabilirdi. Galatasaray maçlarında büyükler hariç kapanmayan takım gösterin. İster istemez seyir zevki düşüyüor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wieniawski

quote:

PL tarihindeki rekor bu maçta kırılmış, ilk yarıda en çok gol atılan maç diye. Her ilk yarı böyle bitmiyor yani de, arkadaşa da hollanda ligini öneriyorum, her bol gollü maç zevkli maç değildir.

Tamam biraz abarttım galiba skoru görünce daha vurmayın ama

• quote:

Nereye her mac 3-4 bitiyo

• Nasil zevk vermiyor,
    Her sezon hatta bazen yarim sezonda bir yeni td heyecani
    30 üstü yildizlar
    Özel hayatlari kevgire dönmüs futbolcular
    Bahcemizde ekilen sike tohumlari
    Federasyon baskanligi yapan esnaflar
    Takla atan polis arabalari
    Karanlikta kaldirilan kupalar felan...

Sen cok sey kacirmissin be

• fernandes in oynadığı bjk maçlarını izle el cilasico izlemiş gibi oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.