Şimdi Ara

Lightscribe Teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DVD - Writer'lar için yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan Lightscribe teknolojisi hakkında bilginiz var mı?

Hiç bilmeyenler için belirteyim, uyumlu dvd medya üzerine lazer ile istediğiniz baskıyı yapabileceğiniz bir sistem..

Benim merak ettiğim piyasada Philips'in bir modeli var sadece ve ben genelde LG'nin dışına çıkmadığım için kalitesini merak ediyorum.

Kullanan varsa fikrini öğrenmek isterim.

iyi günler.

• şimdi philips o özellikle göz boyiim derken kaliteyi düşürmüş fiyatına göre.yazma hızları şöyle:

dvd+R/-R--------16x/8x
    dvd+rw/-rw------4x/4x
    dual dvd---------2,4x
    yazma hızı günümüze göre yavaş kaldı diyebilirim özellikle dvd rw ler ve dual konusunda.
    bu lightscribe özellii sadece uyumlu medyalarda kullanılabiliyo eminim onlar çok pahalıdır ayrıca zaten yarım saat gibi bi süre istiyomuş dvd üstüne lazerle kapak yapması.Sonuç olarak bence gereksiz
  • Geçen hafta sonu numunesini gördüm şans eseri, sanıyorum Verbatim marka idi, çok hoş duruyordu! Sonra da merak edip araştırdım,www.lightscribe.com adresini buldum. Buraya bakarsan kullanımını görürsün. Bu hafta içinde Türkiye'de satışa başlanacakmış, öyle bilgi verdiler! bende onu destekleyen writer yok, ama uygun bir writer bulunca alıp denemek isterim!
  • Writer satılmaya başlandı da onun boş medyasının satılmaya başlanıp başlanmadığı ve fiyatı hakkında bir bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
  • Lightscribe medya nihayet gelmiş, Kadıköy'de DMS mağazalarında gördüm, 3 YTL civarında. Hem CD-R, hem DVD+R vardı. Yeşile benzer, garip bir rengi var!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.