Şimdi Ara

Lightning Returns: FF XIII'den Yepyeni Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         Alman haber sitelerinden Ingame.de'nin Lightning Returns: Final Fantasy XIII yapımcısı Yuji Abe ile yaptığı röportaj sonucu yeni bilgilere ulaşıldı:

- Oyundaki olaylar belirli zaman aralıklarında gerçekleşecek. Örneğin, oyuncuların bir şehirdeki havai fişek gösterisini görebilmeleri için o şehirde akşam saatlerinde bulunmaları gerekiyor.

- Oyundaki tüm yan görevleri tek bir oynayışta bitirebilmek inanılmaz zor olacak ama imkansız değil.

- Oyunun sunduğu tüm içerikleri rahatça görebilmek için yapımı 5 kez oynamanız gerekecek.

- Oyunda tek bir son var. Lightning ya dünyayı kurtarıyor ya da kurtaramıyor.

- Dünyayı kurtarmanız için size sunulan zaman arttırılabilecek. Lightning'in başlangıçta 7 günlük süresi olacak.

- Oyuncular, bu süreyi 7 günden 13 güne kadar uzatabilecekler.

- 1 gün, tam olarak 1 saate tekabül ediyor.

- Quest'leri bitirmek toplam zamanınızdan yiyiyor.

- Oyunda 3 zorluk seviyesi var: normal, zor, süper zor.

- Yapımı bitirdiğinizde topladığınız içerikleri yeni oyununuza aktarabileceğiniz bir "New Game Plus" seçeneği bulunuyor.

- Oyunda ilerlemek için yan görevleri yerine getirmek, biraz hırpalanmak ve gerekli seviyelere ulaşmak gerekiyor.

- Final Fantasy XIII-2'nin karakterleri Lightning: Returns'te bulunuyor. Onlarla etkileşime girebileceksiniz.

- Oyunda DLC'ler olacak ama bunlar kostüm veya oyun içi nesne hâlinde gelmeyecek.

- Kostümler ve diğer nesneler, tamamen oyun içinde satılacak veya görevleri veya olayları bitirerek elde edilecek.

• Hiç FF oynamadım ama birşeyi merak ettim bir gün 1 saatse en fazla 13 saat mi oynanılabiliyor ? Büyük ihtimalle öyle değildir zaten ama merak ettim o sistemin nasıl işlediğini.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.