Şimdi Ara

Lige yerleşmeden önce yapılan 10 maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 10 maça göre bir lige yerleştiriyormuş öyle duydum. Nasıl oluyor anlatabilecek var mı? Ya da doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 level olunca eğer 16 championun varsa ranked game girmeye hak kazanıyosun. Unranked olduğun için sistem 10 maç atmanı istiyor seni o 10 maça göre bir lige yerleştiriyor. Yani ilk 10 maçın çok önemli ne kadar çok kazanırsan o kadar yüksek lige atar.Ama sana tavsiyem yeni 30 olduysan hiç girme ranked biraz daha normal at draft pick at ranked sistemine alış championlarını çeşitlendir rune page yap öyle ranked gir sonra başı ağrıyan sen olursun hadi başarılar
  • Findalwin kullanıcısına yanıt
    2win 1 loss aldım . biri 7 win alırsam gümüş 3 falan olursun demişti ne kadar doğru bunu öğrenmek istiyorum

• Kaç normal oyun win in var.Eğer 500 den azsa dereceli girme. Sonra bronzdan çıkamıyorum diye konu açarsın buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

Kaç normal oyun win in var.Eğer 500 den azsa dereceli girme. Sonra bronzdan çıkamıyorum diye konu açarsın buraya

200 falan. Normal win önemli mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: HypnosLoL

quote:

Kaç normal oyun win in var.Eğer 500 den azsa dereceli girme. Sonra bronzdan çıkamıyorum diye konu açarsın buraya

Evet. Yeterince oyun tecrübesi kazanırsın. Birde win/lose oranın ne kadar iyi olursa o kadar iyidir.
  • Benim gibi bi bok bilmeden bodozlama girme bronzda sürünürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Yeterince oyun tecrübesi kazanırsın. Birde win/lose oranın ne kadar iyi olursa o kadar iyidir.

Teşekkürler bilgi için

• 10 maç oyna gör :D

• En iyi oynadığın champları bul ve gir.
  • Normal game win/lose etkilemiyor.
  • 10-0 yaptım hala unrankedım.
  • quote:

2win 1 loss aldım . biri 7 win alırsam gümüş 3 falan olursun demişti ne kadar doğru bunu öğrenmek istiyorum

7/10 da gümüş 2 ye attı.
    İki arkadaşım da 5/10 yaptı gümüş 4 e attı.
  • Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

En iyi oynadığın champları bul ve gir.

Mainim adc ama supp bulamıyorum adam akıllı. Mid ve supp hiç oynayamıyorum. adc olamazsam jung o da olmazsa solo yapıyorum ki bence en başarılı olduğum adc. son zamanlarda ise içimde fazlaca jung olma isteği var. Normal game'lerde jung pickleyip geliştireyim mi yoksa adc devam mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

En iyi oynadığın champları bul ve gir.

Mainim adc ama supp bulamıyorum adam akıllı. Mid ve supp hiç oynayamıyorum. adc olamazsam jung o da olmazsa solo yapıyorum ki bence en başarılı olduğum adc. son zamanlarda ise içimde fazlaca jung olma isteği var. Normal game'lerde jung pickleyip geliştireyim mi yoksa adc devam mı ?

Forumda biri demişti aklımda kaldı. Low elo da Jungle taşır , High elo da ise adc. Ama hangisinde iyi oynuyorsan devam et.
  • Tam da boyle oluyor jung oynadığımda.

• Normal oyunla tecrübe mi kazanılır full ranked oynqnsilverda kalırsan gene oyna herkes silverdı bi gün normal oyunla tecrübe kazanacağını sanma ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Normal game win/lose etkilemiyor.

Ne diyon sen değişik etkiliyo normallerde

• quote:

9 a 1 yaparsan s1 atar büyük ihtimal ya da s2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.