Şimdi Ara

Lig Yükselmek İsteyenlere Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür kendini geliştirme tavsiyelerini reddit gibi sitelerde okuyordum.Buraya aklıma gelenleri yazmanın faydalı olacağını düşündüm.
    İngilizcesi olanlarhttp://tr.reddit.com/r/leagueoflegends/ vehttp://tr.reddit.com/r/summonerschool/ adreslerini takip edebilir. Çok faydalı şeyleri bulabiliyorsunuz.
    Ayrıca o kadar iyi bir oyuncu olduğumu sanmayın.Sadece foruma bir nebze yardımım dokunsun istedim.

-Flame yapma.Sen flame yapınca herşey yoluna girmeyecek.Aksine kötüye gidecek
    -Asla pes etme.
    -Hatayı daima kendinde ara.
    -Yaptığın hatayı düzeltmek için daha fazla hata yapma.
    -Flame yapanlara cevap verme.Oyunda mute tuşunun olduğunu unutma.(Kötü oynadığın bir maçta chati kapamaktan korkma.Flamer çok)
    -Her oyunu kazanmayı bekleme.Aksi taktirde kaybettiğinde moralin bozulur ve daha çok hata yapmaya meyilli olursun
    -Her seferinde istediğin rolü almayı bekleme.Pick sırası>Söyleme sırası.Unutma ki; ''Mid tercihim'' yazmak ''Mid bende'' yazmaktan çok daha iyi bir tercih.
    -Karakter seçiminde birine ''şu heroyu al çok op'' ''bu heroyu al bunla iyi olur'' deme.
    -Sırf op olduğu için bir hero alma.
    -Takım arkadaşlarını aldığı heroya karşı önyargılı olma.Flame yapma.Annie sup moda olmadan önce annie sup a sövüyorlardı.
    -Tüm şampiyonların ne yaptığını öğren.''Oha poppy bana nası tek attı'' demeyesin sonra.
    -Tüm rolleri öğren.Rankedda o rol sana kaldığında batırmazsın.
    -Her base gidişinde ekstradan 1-2 ward al.75 kuruşa wallhack olm.
    -Jungle lane'ine gelip kill aldığınızda pushlamasına izin ver.Böylece rakibin exp kaçırmasını sağlayabilirsin.
    -15 minion parasının 1 kill parasına eşit olduğunu unutma.
    -Yorgun, sinirli bir şekilde oynamayın.Oyuna başlamadan önce elinizi ısıtın.(lcs'de maçtan önce oyuncular el ısıtıcıları kullanıyor)
    -Baron,Dragon,Mavi ve kırmızı bufflar sandığınızdan daha önemli.
    -Stream izleyin.İnanın ki streami öğrenmek için izlemek acayip faydalı.
    -First Pick mid-adc alınca hemen ''counterlancak salak'' moduna girmeyin.Fp onu alıyorsa o champte kendine güveniyordur. Hard counter ı bile gelse lane i belki 10-20 cs ile kaybedecek ama roamlarıyla tfleriyle oyunu taşıyacak.
    -Lane'leri ileride tutmaya özen gösterin.Bir Tf yi kaybederseniz çok fazla kule vermezsiniz böylece.Ayrıca topta birikmiş bir minion dalgasını almaya takımınızdan biri gitmişse savaş başlatmayın ve yakalanmamaya ekstra özen gösterin.
    -Her zaman pozitif olun.

Bunları yaparak 1 yılda 3 division(türkçesi küme sanırım) atladım.

Şuana kadar bu kadar aklıma geldi.Aklıma geldikçe güncelleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegpaf -- 11 Nisan 2014; 21:08:44 >

• lig yükselmek istiyorsanız nexus yıkacaksınız
  • başlığı bronzdan çıkmak isteyenlere diye değiştirmelisin qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: alt-ef-dört

başlığı bronzdan çıkmak isteyenlere diye değiştirmelisin qnq

ben platin 1 im şu anda. Bu gibi yazıları okuması gerekli olanlar sadece bronzlar değil.Her ligde bulabilirsin flamer.GG 20 Sur diyen insandan bol başka bişey yok oyunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.