Arkadaşlar bugün gördüm sizin bu akşamki maç şifresiz yayınlanacakmış . Diğer maçlarda öyle bir şey yazmıyordu . Sebebini bilen var mı aceba ?
Ligtv her hafta bir maçı şifresiz yayınlıyor. Bu hafta beşiktaş maçı. 27nci hafta konya-GS maçı da şifresiz. Bildiğim kadarıyla başka şifresiz maçımız yok.
quote:
Orijinalden alıntı: thelmessos
Ligtv her hafta bir maçı şifresiz yayınlıyor. Bu hafta beşiktaş maçı. 27nci hafta konya-GS maçı da şifresiz. Bildiğim kadarıyla başka şifresiz maçımız yok.
Maç listesi
Teşekkürler
Şifresiz derken?
Herkes izleyebilecek mi? Yoksa, lig tv aboneliği olmayan diğer digitürk üyelerinin izleyebileceği türden mi?
quote:
Orijinalden alıntı: alacatan
Şifresiz derken?
Herkes izleyebilecek mi? Yoksa, lig tv aboneliği olmayan diğer digitürk üyelerinin izleyebileceği türden mi?
Digitürk aboneliği olan herkese ücretsiz.
Anladığım kadarıyla Digitürk ü olan ama Lig TV üyeliği olmayanlar .
Digitürk'e mail attım böyle bir uygulamanın olmaması gerektiğiyle ilgili ama daha dönüş olmadı. O zaman benim paramı geri versinler ben niye boşuna bu maçlara önceden para verdim ki
quote:
Orijinalden alıntı: Böck
Digitürk'e mail attım böyle bir uygulamanın olmaması gerektiğiyle ilgili ama daha dönüş olmadı. O zaman benim paramı geri versinler ben niye boşuna bu maçlara önceden para verdim ki
Ya arkadaş ne kadar bencil insanlarsınız ya.
Beyler internetten yasal yollarla şifresiz maçları izleme imkanımız var mı? Ya da poturtv den nasıl izliyoruz
türksatta şifreye girerler herhalde
digitürke abone değilim o yüzden mi şifreli bende mi an heyecanlanmıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme